Nordjysk opbakning til Lübech Living

BÆREDYGTIGHEDSTEMA | Lübech Living

Annonce –

Susanne Lübech og Søren Lübech har under corona-krisen oplevet en stigende interesse fra omkringliggende virksomheder i Nordjylland. Både det lokale aspekt og det bæredygtige aspekt er begyndt at veje tungt i virksomheders overvejelser, når de skal forhandle produkter, og det mærker Lübech Living med over 10 nye forhandlere rundt omkring i Aalborg

Lübech Living har siden 2011 haft passion for bæredygtighed. De var blandt de danske first movers til at sætte fokus på klima inden for interiør-produktion. Deres materialer består i både naturmaterialer og genbrugsmaterialer udgørende af glas, keramik, plast, papir og træ. Derudover er de særligt kendt for deres Vance Kitira stearinlys, der er lavet af den reneste paraffin som er fødevaregodkendt samt 100% bomuldsvæger. Lysene er astma- og allergivenlige og er testet i Frankrig og er testet fri for kræftfremkaldende stoffer.

Lübech Livings sortiment spænder bredt, og du finder alt fra vaser af genbrugsglas, kurve og vasketøjskurve i papir og bæredygtigt keramik – alt sammen i et nordisk og lækkert look! Deres mantra er, at de aldrig vil gå på kompromis med hverken bæredygtighed, design eller funktionalitet – kunderne skal aldrig nøjes.

Søren og Susanne mener, at når man kan producere på en mere miljøvenlig måde, så bør man tage ansvar og gøre det. På den måde mener parret, at hele branchen hurtigere vil inspirere hinanden og dermed udvikle nye design og løsninger i bæredygtigt regi. De løsninger, Søren og Susanne har udviklet, gør også, at dét produkt kunden får i hånden i høj grad er unika og er produceret med kærlighed og omtanke. For eksempel leverer Lübeck Living brødkurve, vasketøjskurve m.m. lavet af miljøvenlig papir, som også kan gå i vaskemaskinen, hvorfor det har et helt særligt udtryk samtidigt med at funktionaliteten er helt i top. Ligeledes har alle produkterne i genbrugsglas deres helt eget særpræg, så det aldrig bliver kedeligt at se på, samtidigt med at den gode historie bag alle produkter giver deres produkter større værdi.

COVID-19 bidrager til lokal støtte

Da den globale pandemi ramte os alle som et kæmpe chok i foråret, havde mange selvstændige bange anelser om, hvad der skulle ske med deres forretning. Det har dog vist sig, at det i nogle tilfælde begyndte at gå endnu bedre end før krisen. For Lübech Living er det endt lykkeligere, end de nogensinde har turdet håbe på. Under COVID-19 har Søren og Susanne oplevet massiv op bakning fra de omkringliggende nordjyske butikker, og har fået over 10 nye kunder til deres produkter.

COVID-19 satte mange tanker i gang hos alle, og mange af tankerne omhandlede dét fællesskab, vi skulle forsøge at opbygge og opretholde. Her var det blandt andet et stort fokus, at man skulle sørge for at støtte de lokale forretninger. Samtidigt så mange også, hvad en nedlukning af store dele af verden gør af gode ting for miljøet. Disse to belysninger nød Lübech Living godt af. Pludselig havde de omkringliggende butikker fokus på både at støtte lokalt samtidigt med at støtte bæredygtige tiltag, hvilket var kilovis af appelsiner direkte ned i Lübech Livings turban.

Vi har i artiklen samlet et uddrag fra nogle af Lübech Livings forhandlere, der fortæller, hvorfor de netop har valgt at føre deres produkter. Hvis du vil vide endnu mere eller hvis du vil se Lübech Livings produkter i aktion, så download APPETIZE-appen, hvor
du finder en skøn video med udvalgte forhandlere, der viser, hvil
ke produkter de har, hvordan de kan bruges og en lille tilhørende anekdote.

Bæredygtighed som DNA

I vores kollektioner OOhh Collection, UASHMAMA, Vance Kitira og BY EVE finder du en bred vifte af boliginteriør, lys, opbevaring, mode og gaver.

Alle produkter er særligt udvalgte, og fremstillet med fokus på bæredygtighed og naturens materialer.

Vi elsker produkter med den unikke historie som bidrager med ekstra værdi.

Vores mission er at vise verden, at interiør og boligindretning kan være både bæredygtigt og æstetisk.

www.lubechliving.dk

Forhandlerne om Lübech:

KRÆS – HEIDI GELARDI SIGEN:

 

– Hos Kræs vil vi gerne skille os ud og forhandle med omtanke. Alle historierne, der er tilknyttet Lübech Livings produkter, giver mening for både os og kunderne. Servicen er den førsteprioritet hos medarbejderne

i Kræs, og efter vi er begyndt at forhandle Lübech Livings produkter, har vi brugt lang tid på at sætte os ind i alle historierne bag produkterne, så kunderne får en skøn oplevelse, når de besøger os og produkterne i butikken.

GARNCAFÉEN MADSINE – LISELOTTE BEYER:

– I Garncaféen Madsine bruger vi selv flittigt Lübech Livings produkter. Vi har alle kurve i forskellige størrelser derhjemme, fordi papirmaterialet føles som lækkert læder, men i virke- ligheden er et materiale, man kun får god samvittighed af at eje. Desuden passer kurvene perfekt til at holde styr på vores garnnøgler og strikketøj.

QUIST WINE – KIM QUIST:

– Vi er i Quist Wine særligt glade for at forhandle Lübech Livings vinkøler. Den er praktisk, da papirmaterialet kan gå i vaskemaskinen, samtidigt med at køleelementet kan tages ud og fryses for sig selv, så den ikke stjæler alt pladsen i fryseren. Derudover pakker vi vores vin til kunderne i kasser af samme papirmateriale, så kunden kan bruge kassen bagefter til opbevaring, i stedet for at smide den ud, som normale vinkasser ellers ofte bliver.

MABEL KAFFERI – CAMILLA OKKELS:

– I Mabel Kafferi er bæredygtighed og meningsfyldte produkter alfa omega. Vi forhandler kun produkter, vi selv kan stå inden for, og det kan vi i høj grad med Lübech Livings produkter. Når produkterne kan skabes ud af genanvendte materialer, ser vi ingen grund til ikke at støtte det, når det gang på gang viser sig, at det hverken betyder, at varens kvalitet eller design forringes.

LA FLEUR ELEGANTE – JANNIE CHRISTENSEN:

– I La Fleur Elegante har vi inden for de sidste par år fået øjnene op for, hvordan bæredygtighed simpelthen er vejen frem. Vi vil forhandle produkter, der rammer en god balance mellem smukt design, kvalitet og så få miljømæssige og menneskelige konsekvenser som muligt. Her rammer Lübech Livings produkter plet, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at produkterne også hitter blandt medarbejderne i butikken.

SKINCARE – METTE LARSEN:

– Da Corona-krisen indtraf, indså jeg som selvstændig, hvor vigtigt det er, at vi støtter de lokale. Det gav anledning til både at udvide min horisont og mit sortiment i butikken. Der er en masse skønne små virksomheder i Aalborg, som forhandler smukke og betydningsfulde produkter, og da jeg så, at Lübech Living også fører en økologisk beauty-serie fra Uashmama, var der ingen tvivl om, at de skulle på hylderne i min butik.

EJENDOMSMÆGLERFIRMAET THORKILD KRISTENSEN – JETTE GUDIKSEN:

– Selvom et ejendomsmæglerfirma ikke har mange oplagte områder, man kan gøre bæredygtige, satte vi os alligevel for at forsøge, da vi skulle åbne kontoret i Østre Havn. Lübech Living hjalp os med at udvikle æsker lavet i papir, som vores kunder får deres købs-dokumenter i, når vi har indgået en handel. På den slipper vi for at bruge de sædvanlige plastiklommer, samtidigt med at kunden får en smuk kvalitetsæske, de kan beholde efterfølgende.

BY MOBERG – JETTE MOBERG:

– I By Moberg sælger vi mange ting nøje udvalgt i og importeret fra østen, men vores principper måtte lade livet, da vi så den lokale virksomhed Lübech Livings stearinlys. De passer både til vores værdisæt men også i høj grad til vores stil. Lysene er sunde, spiselige og oser ikke, samtidigt med at de har en helt utrolig brændetid. Vi faldt for historien bag lysene men også for de smukke nuancer, de findes i. Vi har fået fantastisk respons på lysene fra vores kunder, og vi har heller ikke haft andre lys derhjemme lige siden.

ULF BOLIGHUS – MARTIN LYNGE:

– Ulf Bolighus er en nyåbnet butik, men vi har fra start haft intentionen om kun at sælge kvalitetsprodukter i lækkert design. Lübech Livings produkter lever i høj grad op til disse krav, og så er det bæredygtige element kun en kæmpe fordel. Bæredygtighed er fremtiden, og når man kan købe produkterne så lokalt med både hurtig levering og stærk troværdighed, ser vi ingen grund til ikke at gøre det.