Kom til nytårsbad på Blokhus strand

Tekst Redaktionen | Foto Presse

For de friske inviterer Destination Blokhus på et ekstra koldt og forfriskende gys med nytårsbadet, der foregår nytårsdag kl. 11.

Nytårsaftensdag inviteres alle til en forfriskende dukkert i det brusende Vesterhav, som er en god måde at friske både krop og sjæl op og gøre sig ekstra klar til at indtræde i 2019.

– Jeg synes ikke, vi behøver at vente med at starte festlighederne til om aftenen, derfor vil jeg opfordre alle til at komme iført en festlig nytårshat, siger Jannie Ratke fra VisitJammerbugten og fortsætter:

– Det bliver nok lidt koldt, og derfor vil der være en Blokhus Bitter at varme sig på, når alle badende gæster kommer op af vandet. Hvis dette ikke er nok, vil der også være mulighed for at benytte sig af saunahytten, som vil være til rådighed fra kl. 10:00 – 12:00 for kun kr. 50,-. Desuden vil der fra morgenstunden være Sauna Gus på stranden, med kransekage og champagne til de tilmeldte.

Eventen arrangeres af Erhvervsforeningen Destination Blokhus i samarbejde med Visitjammerbugten og Søstjernerne. Se programmet her.

PROGRAM FOR DAGEN


10.55 Badetale v/ Jens Christian Golding, formand for Teknik- og Miljøudvalget

11.00 Nytårshornet sætter gang i årets nytårsbad anført af Søstjernerne


11.15 Årets badesæson afsluttes med fællessang og en Blokhus Bitter

Det bliver til gengæld anderledes hot i januar, når der er hot weekend på og ved Blokhus Skøjtebane. Se programmet her.