Test af Advanced Colour Protect-straightener fra Remington

Tekst og Foto Betine Brix

Jeg har farvet mit hår i rigtig mange år og har altid gået op i at bruge den rigtige og mest beskyttende farve. Jeg har også altid købt shampoo og conditioner, der beskyttede mit farvede hår, men det er første gang jeg hører om et glattejern der beskytter og tager hensyn til mit farvede hår. Det må prøves.

Remington har udviklet et glattejern: Advanced Colour Protect, Intelligent Straightener – og dette glattejern er helt suverænt!

Jeg har en del naturkrøller og jeg må sige at jernet er perfekt i forhold til de tre temperatur-niveauer.

  • 150-170 grader – tynd/fint og skadet hår
  • 190-210 grader – normalt og sundt hår
  • 210-230 grader – tykt og krøllet hår, der er vanskeligt at style

Når mit hår er nyvasket vælger jeg 210 grader og får lagt en god bund med at få glattet håret.

De efterfølgende dage vælger jeg 190 grader. Bare min mulighed for at vælge de forskellige temperaturer er dejligt og jeg synes, mit hår virker tykkere og sundere.

Der findes på tastaturet mulighed for at trykke på ‘uendeligheds-ikonet’ og man aktiverer den specielle intelligente varmesensor for farvebeskyttelse.

Her bliver hårets temperatur målt og jernet sørger for den rette temperatur. Det beskytter mod farvetab! Det er da genialt.

Jeg har allerede vænnet mig til at lade jernet bestemme ved selv at måle temperaturen, da jeg ved fra tidligere at de alt for høje temperaturer hver dag slider alt, alt for meget på håret.

Ekstra: 

Der følger et varmebestandig etui med og det har jeg savnet, når jeg er på ferie og weekend-besøg

Ekstra lang og drejbar ledning