Hos FOKUS i Aalborg byder efteråret og vinteren på kreativt flow

Reklame | Fokus Folkeoplysning

Annonce

Kreativitet er ikke kun forbeholdt kunstnere og designere. Det er en evne alle besidder, og kan drage nytte af ift. at forbedre mental velvære herunder at mindske stress, angst og depression. Vi har hevet en række spændende kunstnere og designere ind, som vil lære dig alle nye teknikker indenfor forskellige kreative håndværk.

Prøv for eksempel:

TUFTING – TUFT DIT EGET VÆGTÆPPE (POPULÆR)

– nye workshops oprettes løbende

Tufting er en ny og sjov måde at lave tæpper på. Alle kan lære at tufte, og underviseren står klar til at guide dig med både idéer til design og ift. at lære håndværket, tufting.

Læs mere og book plads på: FIBERFRYDAALBORG.DK

PAPIRFLET – JULEHJERTER

– workshop i december

På denne workshop lærer du at flette de smukkeste julehjerter, og kommer på den måde rundt om nogle af underviseren, Annas mest populære designs.

Læs mere og book en plads på: FOKUS-FOLKEOPLYSNING.DK

TAG BØRNENE MED I KERAM!KKEN (POPULÆR)

– workshops i november og december

Tag børnene (eller børnebørnene) med i Keram!kken til et par hyggelige timer. Der er frit slag i leret, men vores dygtige keramiker sørger for, at projektet ikke bliver for stort, så alle kan blive færdige med et lille juleprojekt.

Læs mere og book en plads på: KERAMIKKEN.DK

VIN OG LER (POPULÆR)

– nye workshops oprettes løbende

Vi former, skaber, skåler i vin og råhygger i værkstedet, mens vores dygtige keramiker guider dig til at forme/skabe dit nye keramikværk. Her er plads til at komme i rigtig god stemning, så invitere gerne din yndlingsperson med.

Læs mere og book en plads på KERAMIKKEN.DK

TEGNE OG MALE WORKSHOPS

– nye workshops oprettes løbende

Hele livet kan du lære nyt – også at tegne! Vores underviser har erfaringen med sig, og guider dig i grundlæggende teknikker og ud fra den enkeltes niveau. Her vil særlig være fokus på frihåndstegning, akvarel- og akrylmaleri.

Læs mere og book en plads på: FOKUS-FOLKEOPLYSNING.DK

MØBELPOLSTRINGSHOLD MED LØBENDE OPTAG

Vores værksted er fyldt med møbler; stole, sengegavle, sofaer, puffer og meget mere. Har du noget du vil ompolstre eller betrække? Kontakt os og få adgang til enten en workshop eller et hold, hvor du kan lære håndværket fra bundet. Vores underviser vil gennemgå de forskellige teknikker til ompolstring og ombetrækning, og under kyndig vejledning guides du igennem processen fra afmontering af det gamle stof og fyld til montering af nyt stof.

Læs mere og book en plads på: FOKUS-FOLKEOPLYSNING.DK