Drømmer du om et liv uden briller og linser?

REKLAME I MEMIRA

Annonce

Hos Memira Eyecenter har vi mange års erfaring og kan rette de fleste synsfejl, så som nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og alderssyn. Vi har udført hundredtusindvis af operationer siden 2007 og har hjulpet mennesker i alle aldre til et liv uden briller og linser. Vi forstår godt, at synskorrektion er en stor beslutning. Derfor tilbyder vi en gratis forundersøgelse til alle, som ønsker vide mere om en synskorrigerende behandling. Her kan du høre mere om vores forskellige behandlingsformer og få svar på alle dine spørgsmål. Vi har klinikker i Aalborg, Aarhus, Kolding, Roskilde og København.

ALDERSSYN

Er du begyndt at bruge læsebriller eller måske briller med glidende overgang? Så har du udviklet alderssyn. Alderssyn, eller presbyopi, kommer som regel efter, at man har rundet 45-årsalderen. Det er en naturlig del af aldringsprocessen, og den sker uanset om du har haft synsfejl tidligere eller ej. Alderssynet gør, at du ser dårligere på kort afstand. At læse og fokusere på detaljer bliver sværere, eftersom synet bliver mere sløret. Dette skyldes, at øjets naturlige linse stivner og gradvist taber sin evne til at stille skarpt på ting, som du ser på kort afstand. Hvis du helt ønsker at slippe for briller eller linser, kan alderssyn og andre synsfejl korrigeres med en linseudskiftning. Her fjerner vi den gamle stive linse og erstatter den med en ny syntetisk linse. Første skridt til et liv uden briller er en forundersøgelse hos en af vores specialuddannede optikere. Her får du svar på, om vi kan korrigere dine øjne med en linseudskiftning.

SLIP BØVLET MED BRILLER OG LINSER

Er du træt af bøvlet med linser og øjne, der bliver trætte og irriterede? Eller måske bruger du unødig tid på at lede efter dine briller dagligt. Så er en øjenlaser operation måske noget for dig! En øjenlaser operation er til dig mellem 18 og 45 år, som endnu ikke har udviklet alderssyn, men som ønsker at blive fri for briller og linser. Hos Memira tilbyder vi tre former for øjenlaser. Den mest almindelige er FS-Lasik. Hvilken metode der er bedst egnet til dig og dine øjne aftales efter en grundig forundersøgelse, hvor vi ser nærmere på alt fra dine styrker til krumningen på dine hornhinder.

PRIVAT ØJENLÆGE – UDEN VENTETID

Foruden synskorrigerende behandling tilbyder vi også private øjenlæge konsultationer samt hurtig behandling af grå stær. Vores øjenlæger er specialister indenfor øjensundhed såsom grå stær, grøn stær, tørre øjne, børns syn samt almindelige øjensygdomme. Du kan altid booke en konsultation hos en af vores øjenlæger i København, Kolding, Aarhus eller Aalborg.

KUNDER, DER ALLEREDE NYDER LIVET UDEN BRILLER OG LINSER

Bettina Stuhr

Bettina Stuhr: Allerede som 13-årige fik Bettina Stuhr konstateret nedsat syn og måtte igennem hendes teenageår bruge briller og senere linser. Som 40-årige fik hun en øjenlaser operation som hjalp hende i hendes daglige virke som frisør. De sidste par år har Bettina igen måtte døje med flerstyrkeglas og læsebriller, noget hun til daglig var meget generet af når hun står med kunder. Derfor valgte hun at få lavet et linseudskift hos Memira København. Læs Bettinas historie på Memira.dk.

Camilla Bay

Camilla Bay: Allerede i hendes sene teenageår måtte Camilla Bay ty til en lille brille, for at kunne se undervisningen på tavlen. Efter flere års irritation med briller og linser fik Camilla Bay lavet en øjenlaser operation, og hun er rigtig glad for nu at være sluppet af med bøvlet med linser og fedtfingre på brilleglassene. Læs mere om vores kunders oplevelser på Memira.dk.

Første skridt til en liv uden briller og linser er en forundersøgelse hos en af vores specialuddannede optikere. Her får du svar på, om dine synsfejl kan korrigeres samt hvilken metode, der passer dig bedst. Book en tid nu, så du kan se frem til et liv uden briller og linser.

MEMIRA AALBORG

Vestre Havnepromenade 9
9000 Aalborg

Tlf. +45 7071 6810
klinik.aalborg@memira.dk