Fra tabu til trend

Annonce – At tabe håret og købe sig til mere har næsten altid været et tabu. Det kan stadig være en hårfin balance at være åben om det, men parykker, toupeer og toppe er stærkt på vej tilbage som den lille hjælp, der kan gøre den store forskel.

Du kender dem fra filmene. Parykkerne og toupeerne der falder af i blæsevejr. Lidt for tykke og alt for unaturlige. Og slet ikke noget for dig. Sådan har det været i mange år, men i takt med at parykker og toupeer er blevet væsentlig bedre end deres rygte, vælger flere at gå den vej, når de gerne vil have mere hår. Og vi oplever, at der er blevet længere mellem de hemmelige hårhistorier. I dag fortæller mange af vores kunder gerne, at de bruger paryk, toupe eller top-extensions.

Håret spiller en vigtig hovedrolle for mange af os, og den positive udvikling ses tydeligt i det antal af kunder, der kontakter os for at få hjælp til mere hår. De unge mænd kræver hår på hovedet, hurtige og holdbare løsninger uden kostbar kirurgi. Det hænger helt klart sammen med, at vi i dag kan lave hår, der er naturligt og som sidder fast 24/7. Ikke noget med at tage håret af og på. Det hører fortiden til. Mænd er blevet mødt med holdningen om, at de bare kan barbere det resterende hår af, hvis hårpragten falder, men mange ønsker et reelt alternativ, så de faktisk har et valg. I dag vil vi selv bestemme. Også om hvor meget de dårlige hårdage skal fylde.

Mange af de kvinder, der kommer hos os, oplever hårtab eller kraftig udtynding af håret, som kan skyldes hormonelle forandringer, medicin eller ren genetik. De fleste har prøvet ekstrakter, vitaminer og kosttilskud, men den naturlige volumen er ikke vendt tilbage. Her er vores top-extensions en fleksibel og enkel løsning på et udbredt problem hos kvinder. Det skal være tilgængeligt og fremfor alt naturligt. Og altid med udgangspunkt i en individuel løsning.

Der ligger meget personlighed og identitet i håret, og uanset om man er mand eller kvinde, er det blevet langt mere almindeligt at tage magten over hårpragten. Fordi vi kan. Parykker og toupeer er i mange år blevet forbundet med noget gammeldags, måske oven i købet noget lidt pinligt, og for parykkernes vedkommende ofte noget med sygdom. Men i dag er alternativt hår faktisk (hår)roden til meget godt. Også for alle dem, der bare gerne vil have det tilbage, der var.

Velkommen indenfor til en verden af hår og muligheder. Helt uden triste tabuer. Vi tilbyder altid gratis og uforpligtende konsultationer.

Toftild Alternativt Hår

Toftild leverer, producerer og designer parykker, toupeer, toppe og extensions og alt inden for alternativt hår til kunder i hele landet. For fem år siden åbnede Toftild en afdeling i Aarhus. Virksomheden har endvidere udviklet kurser og efteruddannelse for frisører.

Find Toftild på Facebook: Toftild Hår for Livet

Find Toftilds mærkesag ”Love is in the Hair” på Facebook: Toftild Hårdonation

Find Toftild på Instagram: @toftildharforlivet

Budolfi Plads 9 | 9000 Aalborg | Tlf. 9810 3211
www.merehår.dk / parykker.dk | Info@parykker.dk