Unge mænd kræver håret tilbage

Toupé – ordet er ikke ligefrem sexet, men meget følelsesbetonet. I bedste amerikanske filmstil leder ordet tankerne hen på komiske situationer, hvor ældre mænd mister deres toupe i blæsevejr. Toupé eller i branchen også kaldet top extension er ikke kun for ældre mænd og extensions ikke kun for kvinder. Nu gør unge mænd også op med den vigende hårgrænse og gør krav på mere hår.  

 

Fordoblet antallet af herrekunder

Hos specialfrisøren Toftild på Budolfi Plads oplever de lige nu en markant stigning i herrekunder, der ønsker sig mere hår på hovedet. Det er ikke længere forbundet med tabu at gøre noget ved sit hårtab som mand. Vigende tindinger og begyndende måne vil mange unge mænd ikke finde sig i, og nu er der en let måde at løse det problem på.

Det er helt fantastisk så mange unge mænd, der henvender sig til os lige nu for at få mere hår på hovedet, siger indehaver af Toftild Aalborg, Lise Toftild.

Tidligere var det ikke noget, mændene skiltede så meget med, faktisk har det altid været et stort tabu, og dem er der selvfølgelig stadigvæk nogle af. Det nye er, at de unge mænd i den grad har taget det her til sig, og ikke er spor bange for at vise det. Det er noget helt nyt, siger Lise

Du behøver ikke have en bestemt type af skaldethed for at få mere hår på hovedet. Ved en konsultation med en specialfrisør hos Toftild finder I sammen frem til en løsning, der klæder dig og tilfører dig personlighed. Toftild kan imødekomme et ønske om et look, som du måske ikke tidligere har haft mulighed for at få.

Toftild arbejder udelukkende med parykker, toupéer og extensions og hjælper hver dag mange forskellige slags mennesker, der alle har det til fælles, at de savner deres eget hår af den ene eller anden årsag. Inden for det seneste halve år har man hos Toftild fordoblet antallet af herrekunder, der ønsker sig mere hår på hovedet, og gennemsnitsalderen er ca. 30 år.

Tidligere var gennemsnitsalderen vel ca. 50-60 år, men det er slet ikke tilfældet længere, siger Lise.

Leverer til frisører

Toftild leverer også herretoupéer til frisørkollegaer og forhandlere over hele landet og afholder kurser for frisører fra hele landet i teknikken, og her er stigende efterspørgsel også et faktum. Hår på hovedet til herrerne er hovedsagen!

I dag kan man ændre på mange af de ting, man ikke er tilfreds med ved sit udseende, så hvorfor ikke også hårpragten?  Kvinder har jo gjort det længe i form af extensions. Hårtab og mænd har altid været et issue, men det mandlige mantra har indtil nu været, at hvis håret falder af, så barber det væk. Det er bare langt fra løsningen for alle mænd, og nu har de rent faktisk et super alternativ – et quick-fix, der er tilgængeligt for alle, fortæller Lise.

Når håret et monteret enten ved hjælp af tape, som du selv kan montere eller ved hjælp af hudlim, hvor der er direkte hud til hår kontakt, kan du style dit hår som før. Håret er udelukkende ægte hår og du kan derfor bruge dine yndlings styling produkter.

For lidt over 3.000 kr. og knap et par timer i frisørstolen kan man få nyt hår på hovedet. Man skal regne med at bruge 2- 3 toupéer om året, og kan selv vælge, om man vil lade sin frisør skifte håret ud ca. en gang om måneden, eller selv stå for det hele.

Med en løsning fra Toftild kan du videreføre din livsstil med sport, hvor du sveder og i det hele taget har en aktiv hverdag. Du skal heller ikke være bange for at hoppe en tur i poolen på en ferie. Det holder håret nemlig også til. Du kan være dig selv, bare med hår på hovedet.