Forbrugertrends 2018+

Boligklumme | St. Ajstrup

I 2018 vil der være endnu større fokus på at skabe oplevelser, troværdig service og reel indlevelse i kunderejsen. Fra vores udgangspunkt i smukke omgivelser ikke langt fra fjorden vest for Nibe tilbyder vi netop en helt anderledes oplevelse i 4.000 m2 inspirationshus

Godt håndværk

Det gode håndværk bliver en modtrend til ’køb og smid væk’ kulturen. Tendensen bliver at man gerne vil give lidt ekstra for kvalitet og godt håndværk. Håndværk bliver igen prioriteret i både møbler, interiør, køkkener og alt andet som vi forkæler os selv med.

Godt håndværk og gode materialer er også udgangspunktet hos Køkken-og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup med køkken, bad og garderobeinventar fra nordjyske JKE, ex træskuffer med fingertappede samlinger, multifronter i massiv træ og markedets bedste og mest holdbare lak.

Farver og materialer

Naturlige materialer som træ og linoleum, er to af de materialer, som underbygger en solid investering når det gælder køkken, badeværelse eller garderobe. Linoleum er et naturprodukt, bæredygtigt, holdbart og med god akustik – et forholdsvis nyt produkt til køkkenmarkedet, som lanceres af JKE her i foråret. Begge materialer har længere levetid end både folie og melamin.

Træ er tilbage – det er der ingen tvivl om. Specielt de lidt mørkere sorter som natur eg, røget eg og naturligvis sort eg fortsat. Ikke trækøkkener, som man husker fra 70’erne, men træ som kan kombineres med alle materialer. Det kan være underskabe i træ, en højskabsvæg, trækanter på fronterne eller blot træskuffer.

Forbrugere er mere modige i dag hvad angår farver, så derfor får farve i køkkenet igen et comeback. Specielt de grå, men også blå nuancer, – det er afdæmpede og afbalancerede farver der ikke skriger, men har udgangs- punkt i den naturlige kontrast. Den monokrone farveholdning er også in, hvor man sammensætter i samme farvetone men med forskellige overflader og strukturer.

Design & indretning

Som modtrend til det minimalistiske, skal der igen skabes rammer for det hyggelige og personlige i et køkken. Åbne reoler og hylder, hvor man kan vise sin personlighed, små kroge hvor man kan tage et break fra daglig- dagens travle skema. Her bliver et møbel-look noget vi ser oftere i 2018, specielt i den del af køkkenet, der vender mod stuen eller opholdsrummet. I vores udstilling findes mere end 50 forskellige udstillingsmiljøer, som på bedste vis viser ovenstående tendenser – se mere på jke-design.dk og på st-ajstrup.dk.