Still going strong(er) efter 40 års salg af hvidevarer

Boligklumme | St. Ajstrup

Sponsoreret af Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup

Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup, beliggende i St. Ajstrup nær Nibe, har siden overgangen fra almen brugsforening til også at forhandle hvidevarer i 70’erne altid leveret produkter af høj kvalitet, senere også hele køkkener, bad og garderober. De har altid haft kunden i centrum ved deres fokus på at yde den bedste service med udgangspunkt i den enkeltes behov

Omfattende vareudbud til den digitale tidsalder

Fra adressen Brugsvej 7 i Nibe sælger Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup alt, hvad der hører til hjemmet af de nyeste hvidevarer, bl.a. fryseskabe, køleskabe, kogeplader, tørretumblere, vaskemaskiner, komfurer, mikroovne, vinskabe og side-by-side køleskabe.

Forretningen rider med på den digitale bølge, hvilket bl.a. kan ses ved, at der i mange af de nye produkter er wi-fi, så du kan betjene din ovn, kogeplade mv. med din smartphone. Emhætterne kan udrustes med Top Link, der automatisk tænder, når kogepladen ”siger til” – trådløst kobles kogeplade og emhætte sammen, så madosen endnu mere effektivt suges væk frem for at blive hængende i luften efter endt madlavning.

Indbyggede kameraer i køleskabe giver dig mulighed for over smartphone eller tablet altid at holde styr på køleskabets indre, således at du kan huske at købe mere mælk på vejen hjem, når husets teenager har tømt den sidste karton.

Her findes også en ny model opvaskemaskine, som bygger på princippet om separate opvaskeskuffer, så man enten kan vælge at vaske meget op på én gang eller blot fylde den halve opvaskemaskine og tage en lille opvask – et rart alternativ til at stå over vandhanen, når det skorter på snavset service, der desuden er vand- og energibesparende.

Forretningen udstiller et kæmpe udvalg af varer, og det står enhver frit for at booke en mødetid eller bare dukke op i butikkens åbningstid mandag-fredag fra kl. 9-17.30 og se sig omkring. Eller dukke op, når der afholdes de meget populære Åbent Hus-arrangementer 8-10 søndage om året.

God rådgivning skal sikre vækst også fremover

Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup nyder stor popularitet og anerkendelse i det nordjyske. Faktisk er det ifølge salgs- og marketingchef Claus Nielsen de positive anbefalinger fra nuværende og tidligere kunder, familie og venner, der kan tilskrives 65-70 % af alle forretningens kunder.

Forretningen har lagt et yderst succesfuldt år 2017 med en 30 % vækst bag sig og har helt styr på strategien for fortsat at klare sig godt på alle de parametre, der hører til at drive en bæredygtig virksomhed. Blandt andet udtrykt ved i højere grad at interagere med sine kunder, muliggjort over virksomhedens Facebook-profil med godt 4.500 følgere.

Forretningens nye erhvervsafdeling, oprettet for at kunne markere sig endnu bedre i det nordjyske, øger antallet af ansatte til 26 mand – en stigning på 9 mand over de sidste par år. Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup ser sine meget faglige og servicemindede stærke medarbejdere som sin største ressource, idet det er den gode service, der får kunden til at komme igen og igen. Det er også dette, der i fremtiden skal profilere forretningen i en branche, hvor mange konkurrerer på så lave priser som muligt i stedet for på den gode rådgivning.