Fejrer 25 års samarbejde med udvidelse mod nord

Boligklumme | St. Ajstrup

Sponsoreret af Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup

Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup fejrer sit 25 års jubilæum med deres nordjyske leverandør, JKE Design A/S, ved at satse på yderligere vækst og markedsandele

I april måned kunne virksomheden Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup – som har til huse tæt ved Limfjorden i det idylliske, bakkede landskab ved Nibe – fejre sølvbryllup med det nordjyske køkkenbrand, JKE. Det langvarige og gensidigt givende samarbejde resulterer nu i en ny satsning. Den 1. maj etablerer virksomheden en filial på fjordens nordlige side, idet man overtager JKE Design i Brønderslev – en butik på ca. 450 m2, solidt placeret midt i byen, lige der hvor alle indfaldsveje mødes i en rundkørsel.

Det er tanken at udbygge især det professionelle segment, med salg til boligforeninger, håndværksmestre, entreprenører osv, endnu mere. Fra starten bliver der 6 ansatte i butikken, der skal drives efter fuldstændig samme værdigrundlag som Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup er kendt for; nemlig med fokus på service, professionel rådgivning, kreative løsninger samt ikke mindst at levere et godt kvalitetsprodukt til alle kunder.

Alle nordjyder fortjener et nordjysk kvalitetskøkken

JKE-fabrikken i Jerslev – ca. 8 kilometer fra Brønderslev – beskæftiger omkring 100 medarbejdere og har netop investeret i egen lågeproduktion og malerværksted. Et køkken fra JKE er dermed også med til at skabe og fastholde arbejdspladser i regionen. I øvrigt melder fabrikken, at spændende nyheder kan forventes snart, i det at den nyligt afholdte og verdensomspændende køkkenmesse i Milano, har givet fabrikkens produktudviklere masser af inspiration til nye, lækre detaljer inden for køkkenindretning.
 JKE Design er i øvrigt – i følge en stor og netop afsluttet undersøgelse offentliggjort d .17/4-18 i NordjyskeMedier – placeret som nordjydernes 3. mest foretrukne køkkenmærke.

Udsalg og ombygning

Butikken i Brønderslev, Hjørringvej 1, skal nu bygges om og butikken derfor tømmes. Hele uge 21 sælges der ud af de nuværende udstillinger. Primo september forventes butikken at være klar til fremvisning af hotte nyheder og designs indenfor indretning af køkken, bad og garderobe.

Årets JKE-forhandler

Efter et helt forrygende år blev Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup i 2017 tilmed kåret som årets JKE-forhandler. Butikken vækstede med næsten 40% og er altså nu klar til at udbygge med en butik mere i Brønderslev.

Mere information

Se meget mere om det unikke St. Ajstrup koncept på www.st-ajstrup.dk