Find hjem i Aalborgs nye bydel

Reklame | Frost & Kjøller Ejendomme

Aalborg er inde i en rivende udvikling for tiden med masser af nye arbejdspladser og nyt byggeri. Et område der blomstrer, er Aalborg Øst hvor det supersygehus er undervejs. Samtidig har Aalborg oplevet en så stor befolkningstilvækst i de senere år, at byggebranchen næsten ikke følge med. Derfor er det vigtigt med nye boliger og et af de firmaer, der tror på bydelen, er Frost & Kjøller Ejendomme, der bygger masser af lejeboliger i det skønne område lige bag Gigantium

For bare få år siden var der kun marker så langt øjet kunne se, når man kom bag Gigantium. Men da beslutningen om beliggenheden for det kommende supersygehus blev fastlagt, så gik der ikke lang tid før de første byggegrunde blev sat til salg.

Nu er den nye bydel efterhånden ved at tage form og de første familier er flyttet ind. Men der er stadig masser af nye boliger på vej. Et af de firmaer, der har satset stort på området, er Frost & Kjøller Ejendomme, der er i gang med at færdiggøre 47 lejeboliger på Marshalls Allé.

Frost & Kjøller Ejendomme har samlet investeret cirka en halv milliard kroner i at bygge hele 27.000 kvadratmeter i Aalborg bare i løbet af de seneste to år. Tidligere opkøbte de primært eksisterende udlejningsejendomme, men oplevede en stor efterspørgsel på mindre nybyggede boliger i Aalborg, der havde en høj standard, men til fornuftige priser. Derfor begyndte de at kigge på projekter, hvor de kan være en del af processen fra første spadestik til de glade lejere kan flytte ind. Det er endda dem selv, der står for at udleje boligerne, når de er færdige.

Det har blandt andet ført til projektet på Marshalls Allé, hvor de 47 huse alle har en størrelse på 115 kvm. Der bliver opført 23 fritliggende enkelthuse i to plan, 21 rækkehuse i to plan samt 3 enkelthuse i ét plan. Et gennemgående element er de høje glaspartier i begge gavle, der giver boligerne et smukt lysindfald med udsigt til terrassen til den ene side og gårdhave i den anden. De 23 fritliggende enkelthuse i to plan har et åbent plan i den nederste etage, hvor man finder bryggers, køkken, stue og toilet, mens den øverste etage består af to mindre værelser, endnu et badeværelse og et stort soveværelse med walk-in closet.

Frost & Kjøller Ejendomme har også andre spændende projekter undervejs i for eksempel Gug, Hasseris og Nørresundby, så de er bredt repræsenteret i hele Aalborg. Selvom firmaet er ved at vokse sig stort, så understreger partner Anne Mette Frost, at de hører til i Aalborg.

Leje i stedet for eje

Alle boliger på Marshalls Allé er til leje, hvilket byder på flere fordele for den moderne familie. Der bliver taget hånd om området omkring
og man slipper for det kedelige vedligehold, så der er mere frihed til
at nyde det, der betyder noget. Samtidig får man alle fordelene ved at bo i hus, for eksempel er der carport og skur til alle boliger. Carporten er en behagelig luksus for bilejeren, der slipper for befri bilen for sne og is i de kolde og mørke vintermorgener. Derudover vil de fleste nok også være glade for at slippe for at klippe hæk og ordne tagrender.

En lejebolig giver desuden den frihed og fleksibilitet, at man ikke er bundet på samme måde som ved en ejebolig, hvis drømmejobbet pludselig kalder i den anden ende af landet eller hvis familien bliver udvidet, og man har brug for noget større.

Anne Mette Frost, der er partner i Frost & Kjøller Ejendomme, peger desuden på fordelen ved at man ofte har råd til at sidde til leje i et hus, hvor man ikke ville kunne låne pengene til samme standard i banken, hvis man skulle købe det. Anne Mette er selv opvokset i Nørresundby i et lejet hus, så hun kender lejebranchen på egen krop. Derfor er det også ekstra vigtigt for hende, at det bliver gjort med orden i sagerne.

– Vi vil gerne bidrage til, at der bliver bygget nogle ordentlige familievenlige boliger i Aalborg, fortæller hun.

Perfekt til børnefamilien

Hvis man drømmer om at bo et sted, hvor børnene trygt kan lege på vejen, så er Marshalls Allé det helt rigtige. Det bliver et lukket område, så man er ikke generet af nævneværdig trafik og derudover bliver opført 2 nye legepladser, så der er ro og plads til de mindste.

Boligerne kommer til at lægge op af et rekreativt område, der skal laves til park og på den anden side ligger der en stor legeplads lige i baghaven. Derudover ligger der også en skov i nærheden, så man får oplevelsen af at bo er tæt på naturen, samtidig med at man får alle fordelene ved også at bo tæt på byen.

På grund af den store interesse for området bag Gigantium er der planlagt en helt ny folkeskole i området, så det er virkelig en helt ny bydel, der er ved at blive født. Derfor har man også muligheden for at være en del af et helt nyt fællesskab.

Attraktive boliger

Det er vigtigt for Anne Mette Frost, at der er en gennemgående høj kvalitet i alle firmaets ejendomme. Derfor er det udelukkende det bedste materiale og inventar, der er valgt til boligerne på Marshalls Allé. For eksempel så er køkkenet fra DESIGNA, armaturer fra GROHE, bordpladen er fra Corian® og hvidevarer er fra MIELE. I stedet for bare at vælge et laminatgulv, er gulvet lavet af flotte egetræsplanker, der er med til at give huset karakter. Der er i det hele taget sat en høj standard med originale materialer hele vejen igennem, både for at give lejerne en ordentlig kvalitet og fordi det er en fornuftig og langtidsholdbar investering.

Området omkring det nye kvarter har desuden rigtig gode transportmuligheder med fantastiske busforbindelser og E45 lige i nærheden. En motorvej i baghaven kunne normalt lyde skræmmende, men allerede nu er der et støjværn på vej, så man får fordelen uden at døje med støjgenerne.

De første boliger står klar den 1. marts næste år, men allerede den 21. december afholder Frost & Kjøller Ejendomme et hyggeligt juleevent, hvor interesserede kan se om det nye år muligvis byder på en ny bolig.

Anne Mette Frost fortæller desuden, at Marshalls Allé er det projekt, hvor de har mærket den allerstørste interesse, så det tyder på, at man skal være hurtig for at få fat i en af de attraktive boliger.

FAKTA OM MARSHALLS ALLÉ

47 attraktive udlejningsboliger

23 fritliggende enkelthuse i to plan, 21 rækkehuse i to plan samt 3 enkelthuse i et plan

Priser fra kr. 10.500,- om måneden
De første boliger står klar 1. marts 2018 Se mere på fke.dk

Kontakt
Mail: udlejning@fkm.dk
Tlf.: 52118887

FROST & KJØLLER EJENDOMME INVITERER TIL TO HYGGELIGE EVENTS PÅ MARSHALLS ALLÉ

JULEARRANGEMENT torsdag 21/12 kl. 15-17 med gløgg og æbleskiver

NYTÅRSKUR søndag 14/1-2018 kl. 11-13