Midtbyens bedste placeringer

BETALT ARTIKEL | CITY-EJENDOMME AALBORG

Annonce – Beliggenhed er nok det vigtigste, når vi skal vælge bolig. Hvis du, udover den rigtige beliggenhed i Aalborg midtby, sætter pris på, at din bolig er lækker, velholdt og lige til at flytte ind i er city-ejendomme Aalborg den helt rigtige udlejer for dig

Kvalitet er vigtigt for City-Ejendomme Aalborg. Kvalitet i de lejligheder de udlejer i Aalborg midtby og kvalitet i den service de giver deres lejere.

– Vi har nogle kvalitetsnormer og nogle krav, vi står for, og derfor er det vigtigt for os at have samlet et hold af samarbejdspartnere, som forstår vores holdninger. Vi kan godt lide, at vores lejere bor minimum lige så godt, som vi selv gør. At når man får gæster, så skal de ikke op gennem en slidt opgang, fyldt med spindelvæv og et tapet, der falder af. Sådan en opgang har vi jo alle sammen set på et eller andet tidspunkt. Ligesom vi har set slidte lejligheder, der er utætte i taget. Så det er vigtigt for os, at vores produkter er tidssvarende og i en god stand. Det er klart, at der er forskellige kategorier, fordi nogle lejligheder er dyrere end andre, men uanset deres pris og størrelse, så skal tingene være i orden. City-Ejendomme Aalborg lever på service, fortæller Pia Andersen, der er udlejningsansvarlig.

Kvalitetslejlighederne i Aalborg Centrum findes i forskellige størrelser og prislejer, ligesom de findes i forskellige stilarter lige fra det moderne udtryk til den højtloftede herskabelige stil med sildebensparket og stuk. Mange af lejlighederne har enten en altan eller terrasse med god udsigt over byen.

City-Ejendomme Aalborg har lejemål, der passer til både den unge studerende, det voksne par med børn og det modne par, der sætter pris på at have en lækker og velholdt bolig.

Som lejer hos City-Ejendomme Aalborg er man sikker på altid at være i centrum, både i bogstavelig forstand og når det drejer sig om deres vicevært-service. Deres faste stab af viceværter står altid klar til at yde en god og hurtig service, hvis der skulle opstå et problem. Selv når der opstår et problem udenfor normal arbejdstid, har man en vagttelefon, som altid tages. City-Ejendomme Aalborg oplever, at der i branchen kan være en tendens til at fokusere på antallet af boliger og lejere frem for kundetilfredshed. Selv føler de, at det absolut vigtigste er, at de passer på deres lejere, og at kommunikationen med dem er præget af tydelighed, respekt og imødekommenhed.

De fleste lejemål er primært beliggende i Aalborg centrum på nogle af byens bedste adresser og de private lejemål har en størrelse fra 48 kvm til 300 kvm og består af alt fra 2-5 værelses lejligheder.

Alle lejligheder er nænsomt restaureret og der sættes en stor ære i at bibeholde den oprindelige og autentiske stil, der allerede er i de smukke – og ofte ældre – bygninger.

Drømmer du om en lejebolig i Aalborg Centrum og har du et ønske om at gå sommeren i møde med bylivet lige udenfor hoveddøren, hvor byens liv, kulturen, caféerne og havnefronten bliver dine nærmeste naboer? Så tag et kig på City-Ejendomme Aalborgs hjemmeside over ledige lejeboliger.

Kontakt

www.cityejendommeaalborg.dk

Strandvejen 4, 1. sal mf
9000 Aalborg

98 16 33 44

info@cityejendomme.dk

Åbningstider:
Man – tors: 8:00 – 16:00
Fredag: 8:00 – 15:00