Udlejer kan nu læne sig tilbage og lade Nextkey A/S stå for det hele

PRESSEMEDDELELSE nextkey

Ét telefonnummer, ét kontor og én indgang på Klokkestøbergade 17, 9000 Aalborg. Nextkey A/S kan tilbyde udlejere en fullservice løsning. Udlejning, facility og administration er ikke længere noget, du som udlejer behøver bruge din tid på.

Seimann A/S har længe tilbudt udlejere facility services og administration, hvor Nextkey ApS har haft fokus på udlejning.

Nu slår Anne Mette Frost og Johan Seimann de to aalborgensiske virksomheder sammen og bliver til Nextkey A/S, hvilket de begge mener er det helt rigtige.

Deres ekspertise inden for boligudlejning og stærke rolle med hensyn til ejendomsadministration og facility services, står man nu langt stærkere, og sammen kommer Anne Mette Frost og Johan Seimann med en vision om, at tryghed, ærlighed, ydmyghed og værdighed er vejen frem. Det, de hver især tager med sig i sammenlægningen, gør at de kan give udlejere en exceptionel fullservice løsning, hvilket udlejere allerede har taget godt imod.

Fullservice løsningen giver Nextkey A/S ansvaret for både udlejning, facility og administration. Som Anne Mette Frost udtaler:

-Dog er der også mulighed for, at udlejere selv kan vælge til og fra, hvilket betyder, at Nextkey A/S enten tager sig af udlejningen, eller kun kommer til at stå for facility og ejendomsadministrationen.

Begge har de to partnere altid prioriteret høj service og gode relationer til deres kunder højt, og det vil man fortsat gøre. Kunden er konstant i centrum, og derfor har Nextkey også stor indsigt i deres behov. Johan Seimann fortæller:

– Med vores nærværende service, kan udlejere være trygge ved, og have tillid til, at give os ansvaret for alle processerne.

Nextkey A/S sikrer kvalitet i samarbejdet og vil sørge for alt fra udlejning af lejemål og fremvisninger, til kontrakter, administration og trappevask af ejendomme.

www.nextkey.dk