En flyvende start på skiferien

I SAMARBEJDE MED TEAM BENNS SKI

Flere og flere danskere vælger at flyve på skiferie. Det kan mærkes i Aalborg Lufthavn, hvor Team Benns Ski har taget hul på deres fjerde sæson med direkte flyvninger til Østrig. Rejser du fra Aalborg en lørdag aften tidligt, kan du være fremme på hotellet sidst på aftenen og stå veludhvilet på alpetoppen søndag morgen

Team Benns Ski har valgt Aalborg Lufthavn af flere årsager. Dels for at tilgodese alle nordjyske skigæster, men også fordi lufthavnen tilbyder gratis parkering, hurtig indtjekning og en mødetid tæt på afgang:

– Vi er rigtigt glade for at kunne flyve ud fra Aalborg. Vi vil gøre det nemt at komme af sted på både korte og lange skiferier. Vi oplever stor interesse fra vores nordjyske kunder, og tilbyder bl.a. gratis fragt af eget skiudstyr og klækkelige rabatter ved booking. Efter få timer er du fremme i alpelandet og klar til at komme ud i sneen, fortæller salgschef Majbritt Jensen fra Team Benns Ski.

Flyet lander i Salzburg. Her fra køres i transferbus ud til skidestinationer som Wagrain, Zauchensee og Zell am See (med dansk skiskole), børnevenlige Maria Alm, kurbyen Bad Gastein, Schladming, populære St. Johann og Saalbach, hvor Team Benns Ski har fået tre nye og egne hoteller på programmet:

– Vi har opgraderet til sæsonen med nye hoteller i Saalbach, og vi regner med at det bliver årets store hit. Det er især rettet mod voksne, par og grupper, der ønsker en aktiv skiferie med festlig afterski. Mange børnefamilier vælger fx Wagrain, St. Johann og Zell am See med alle tænkelige faciliteter til familien, fortæller Majbritt Jensen.

Danskernes rejsevaner ændrer sig. Et stigende antal gæster vælger flere årlige skirejser, fx en kortere skirejse med vennerne og en længere skirejse med familien. De korte skirejser udgår også fra Aalborg Lufthavn lørdag aften og varer til tirsdag sent, så du får 2,5 dag på skiene i Østrig. For mange en skøn vitaminindsprøjtning.

De fleste nordjyder holder vinterferie i uge 8, mens uge 7 ellers er den store vinterferieuge i Danmark og i resten af Europa. Det giver bedre plads på pisterne, mindre kødannelse ved skilifterne og et roligere tempo på destinationerne. Rådet fra Team Benns Ski er følgende: Bestil hellere skiferien nu, da der er stor rift om skirejserne med fly fra Aalborg – se afgange her.

TEAM BENNS SKI

Fly fra Aalborg til Salzburg

Afgang lørdag: 20.25 Ankomst lørdag: 22.10

Fly fra Salzburg til Aalborg

Afgang lørdag: 17.35 Ankomst lørdag: 19.25

Uge 4-10 i 2018

Du kan se alle afgange fra Aalborg Lufthavn her