Flyv direkte fra Aalborg til Bornholm i påsken

Foto: Asmus Koefoed

Pressemeddelelse 

Hvis du elsker unikke kultur- og naturoplevelser, og samtidig gerne vil holde ferie i det danske, så er Bornholm helt sikkert noget for dig. På solskinsøen er der et væld af oplevelser for store og små – både til fods, til vands og på cyklen. 

Aalborg Lufthavn åbner op for rejser direkte fra Aalborg til Bornholm med DAT allerede i påskeferien. Udover afgange i påsken, er der også afgang til Bornholm i bededagsferien, og fra 10. maj flyves der mellem Aalborg og Bornholm to gange ugentligt til og med den 21. oktober.

Billetterne kan findes fra 399,- one way her

Solskinsøen

Bornholm er noget helt særligt og må siges at være et ‘must-see’ for alle, der elsker dansk historie og en hyggelig ferieoplevelse med familien. Om du er til en afslappende ferie med god mad og brætspil eller en aktiv ferie med sved på panden, så er det hele at finde Bornholm.

Den danske ø med lige godt 40.000 indbyggere ligger langt ude i Østersøen sammen med den lille øgruppe, Ertholmene, som Christiansø er del af. Hovedbyen hedder Rønne, hvor du også lander med flyet og derfra kan bevæge dig indlands mod de mange smukke og hyggelige småbyer, såsom Svaneke og Gudhjem.

Bornholm bliver ofte omtalt som solskinsøen eller klippeøen, grundet de mange klippeformationer, der findes på øen – primært ud til havet. Her er Helligdomsklipperne de mest berømte og opleves bedst med en sejltur langs kysten – hvis vinden tillader det.

Der er mange fantastiske turistattraktioner at finde på Bornholm, og med bil kan man hurtigt komme ud til de fleste. Ellers er cyklen et perfekt alternativ, hvor du oplever øen på en helt anden måde og specielt den smukke natur kommer helt tæt på.

Der er nogle ting, du som turist på Bornholm næsten er nødt til at opleve. Her er selvfølgelig tale om Hammershus, men også Østerlars rundkirke, Rokkestenen og røget sild, bedre kendt som Sol over Gudhjem.

Læs mere om Bornholm og Aalborg Lufthavns afgange her 

Foto: Asmus Koefoed & Jan Madsen