Den lille sorte

tekst Pernille Augustinussen | Foto presse

”Den lille sorte ” er og bliver en klassiker! Især på denne årstid hvor der oftest er en masse arrangementer i forbindelse med julen, er det guld værd at have en variant, eller to, i skabet.

Begrebet “den lille sorte” blev introduceret i 1926 af Coco Chanel. Den lille sorte er en knækort kjole der bruges til fest eller ved andre anledninger, når man ønsker et pænt, klassisk udtryk. Udover at stoffet er sort kendestegnes det ofte af elegance.

Kjolen kan fås i uendelig mange variationer og der er altid en til enhver stil og figur type. Kjolen er, som nævnt, originalt en klassisk kjole, men man kan twiste udtrykket og evt. give den lige det ekstra pift ved at udfordre materialet og accessoires.

Jeg mener at alle kvinder burde have mindst et par versioner i deres garderobe. En med et mere festligt udtryk og en mere klassisk. Den klassiske udgave har reddet mig utallige gange ved arrangementer hvor jeg har været usikker på etiketten ellert bare ikke har kunne finde mig tilrette i andet på dagen.

Her er et bud på en række kjoler som alle går under betegnelsen ”den lille sorte”. Lige som stilen er forskellig, er prisen det også.

 

  1. Gestuz 799,-
  2. YAS 350,-
  3. Notes du nord 1.699,-
  4. YAS 400,-
  5. Gestuz 799,-
  6. Designers Remix 1.399,-
  7. & other stories 495,-

1 Trackback / Pingback

  1. Den lille sorte – Pernille Thulin

Kommentarerne er lukkede.