Dedikerede medarbejdere og godt håndværk gør forskellen hos JKE

REKLAME I JKE DESIGN

Annonce

Hos JKE Nordic Kitchen Design på Skalborg bakke er du i trygge hænder, når du skal have et køkken i god nordjysk kvalitet. Med mange års erfaring har JKE gjort processen enkel og stressfri, lige fra du træder ind ad døren i den store butik, til du står i dit nye køkken.

Hos JKE på Skalborg Bakke, bliver du altid budt velkommen med et smil af det erfarne og dedikerede hold af medarbejdere, der ved, at det er en stor beslutning at købe nyt køkken. Derfor gør de en ære ud af hjælpe med at realisere dine drømme, hvad enten det handler om et nyt køkken, bad eller garderobe.

Ro til at blive inspireret

Når du træder ind ad døren i den store køkkenbutik på toppen af Skalborg Bakke bliver du mødt af en behagelig og afslappende atmosfære, hvor der er tid og ro til at lade sig inspirere af mulighederne, der gemmer sig i de mange udstillinger.
Hvad enten du har lyst til at gå på opdagelse på egen hånd

eller har brug for vejledning fra en af de kompetente indretnings- konsulenter, så er der plads til det hele. Undervejs bliver du altid budt på kaffe, vand eller sodavand, så du kan studere de forskel- lige miljøer, flotte detaljer og designs i ro og mag.

JKE er mere et køkkenunivers end en butik, for her kan du ud- forske de mange unikke designs og valgmuligheder i træsorter, farver og materialer i de rigtige miljøer. JKE har et af branchens allerstørste produktprogrammer med køkkener i alle størrelser

og prisklasser, og i butikken kan du se og mærke materialerne, hvilket gør det nemmere for dig at spore sig ind på lige præcis det køkken, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Foruden et bredt varesortiment er det vigtigt for JKE at sikre et produkt, hvor der er taget højde for bæredygtighed, og hvor den håndværksmæssige kvalitet er helt i top.

Gør drømme og ønsker til virkelighed

Når du er klar, kan indretningskonsulenten hjælpe dig videre. Efter de er blevet sat ind de nærmere detaljer for dit projekt – for eksempel hvilke muligheder rummet giver og de ønsker og drømme, I har til et køkken, der gerne skal være boligens samlingspunkt i mange år.

Konsulenten kan ofte hjælpe med at finde nye muligheder i rum- met, hvor køkkenet skal monteres, fordi de ser det med friske øjne. Mange kunder har en skitse eller en tegning med af rummet eller hele boligen, men der er også mulighed for at få foretaget en præcis opmåling hos dig inden mødet, hvis du ønsker det.

Herefter aftales næste møde, hvor konsulenten præsenterer tegninger og løsninger, samt et uforpligtigende tilbud. Hos JKE er de dygtige til at lave inspirerende og kreative forslag i flotte fotorealistiske 3D-tegninger, så du ikke behøver at bruge fantasien for at forestille dig det færdige resultat. Det giver dig også det rigtige grundlag for at vurdere om det er den rigtige løsning for dig.

Når der er indgået en underskrevet aftale, aftales det, hvornår køkkenet skal leveres og monteres. Butikken bruger professionelle montører, der kun arbejder med JKE. På den måde sikres der altid en høj standard.

Hos JKE tror de på, at det bedst kan betale sig at gøre det rigtigt første gang. Skulle det ske, at der er noget, der skal udbedres, behøver du ikke vente længe på en løsning.

Når montagen er afsluttet, vil du blive kontaktet af konsulenten, der også gerne kommer forbi dig, for at være sikker på, at alt er afleveret, så det lever op til dine forventninger.

KONTAKT

JKE Design Aalborg
Hobrovej 347
9200 Aalborg SV

Tlf. +45 44 45 43 60
Mail: jke-aalborg@jke-aalborg.dk
www.jke-design.com