Aalborgs nye køkkenforretning åbnede med et brag

REKLAME I KØKKEN- OG HVIDEVAREBRUGSEN ST. AJSTRUP / JKE Aalborg

Betalt artikel

I april åbnede køkkenforretningen JKE Aalborg på toppen af Skalborg Bakke med et brag af en fest. Åbningen blev markeret med en reception fredag d. 8. April og masser af forventningsfulde kunder allerede den første weekend (9. og 10. april)

Holdet bag Aalborgs nye køkkenforretning var spændte, da de slog dørene op for første gang. Det er nemlig ikke en helt almindelig butik, der er åbnet, men et showroom ud over det sædvanlige, hvor ambitionerne har været at skabe et moderne oplevelseshus fyldt med inspiration.

Overgik alle forventninger

Martin Christensen, der er butikschef for JKE Aalborg, fortæller, at selvom de troede på en god åbningsweekend, så oversteg det alligevel alle forventninger.

– Da vi åbnede dørene stod der allerede 48 mennesker i kø. Den første i køen havde ventet siden klokken 5, fortæller en tydelig glad og lettet butikschef.

De indledte weekenden med en åbningsreception, hvor spændte leverandører og samarbejdspartnere fik lov at se den flotte butik. Dagen efter var det tid til at invitere kunderne indenfor og det tyder på, at aalborgenserne var glade for, at den nordjyske køkkenproducent JKE endelig har fået deres egen butik i Aalborg.

Processen går stærkt

I den første weekend var der over 250 kunder igennem butikken, hvor en stor del lavede aftaler om efterfølgende at blive kontaktet af en af butikkens dygtige rådgivere. Det gjaldt også den allerførste kunde, som faktisk endte med både at finde sit drømmekøkken samt bryggers og bad, så hun venter nu spændt på at komme videre i processen. Det skal hun og alle de andre, som blev skrevet op i åbningsweekenden heldigvis ikke vente længe på.

– Et af vores varemærker er at vende hurtigt tilbage, så processen kan komme i gang. Vi ved godt, at folk er spændte og når man har taget beslutningen om at købe nyt køkken, så har man jo ikke lyst til at vente for længe, fortæller Martin.

Der skal være rart at være

JKE Aalborg breder sig over hele 900 kvm, hvor de inspirerende køkkenmiljøer brydes af små afslappende oaser, der indbyder til at sidde ned og trække vejret. I indretningen af butikken er der blevet lagt stor vægt på, at der skal være rart at være. Derfor glædede det Martin, at så mange besøgende i weekenden brugte ekstra lang tid i butikken.

Hvis man har brug for en undskyldning for at blive lidt længere, så har JKE Aalborg faktisk også har et område med kaffe- og vinbar. Her kan man købe en rigtig god kaffe med hjem og Martin Christensen fortæller, at de planlægger at afholde flere kundeaftener med eksempelvis vin- og kaffesmagninger.

Køkkener fra JKE bliver produceret i Nordjylland, hvor der jo også er mange andre dygtige design- og møbelvirksomheder.

Derfor er butikken blandt andet indrettet med møbler fra SackIt, Mani Pine og Bent Hansen.

Både Claus Nielsen, der er direktør for Køkken- og Hvidevarebrugsen St. Ajstrup, som driver JKE Aalborg, og Martin Christensen er fokuserede på, at man gerne skal have en oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige, når man besøger JKE Aalborg. Lige meget om man kommer for at købe en pose kaffe eller et nyt køkken, så skal man have et smil på læben, når man forlader butikken.

Unikke køkkener

Martin Christensen er glad for nu at kunne invitere kunderne indenfor i det nye showroom. Han viser stolt rundt i de forskellige miljøer, der tydeligt viser den store bredde, som JKE kan tilbyde. Her kommer man ikke ud af døren med et køkken, der til forveksling kunne ligne naboens. I stedet bliver alt skræddersyet, så det passer til de behov og drømme, man har.

JKE Aalborg har flere faste indretningskonsulenter, der sørger for, at alle detaljer i det nye køkken sidder lige i øjet. Det kan være, at der skal installeres en bænk i forlængelse af køkkenbordet, så børnene kan være med til madlavningen eller gæsterne kan nyde et glas vin, mens gryderne koger færdig.

Som et eksempel på en af de mere unikke tilpasninger, man kan lade sig inspirere af, har JKE fået installeret en jordtempereret vinkælder, der er monteret under gulvet.

– Hvis man går 10 år tilbage, så var det jo vildt, hvis man havde et vinkøleskab. I dag er det næsten mere reglen end undtagelsen i de fleste køkkener, fortæller Martin.

– Nu har vi taget overbygningen og tilbyder vinkælderen til dem, der går virkelig meget op i vin.

Man finder også andre tilbud til feinschmeckere i butikken, som for eksempel et modningsskab, hvor jægere og andre kan modne deres eget kød. Martin fortæller, at han er glad for, at kunderne har alle valgmuligheder.

Det samlede hold, som du kan møde, når du besøger JKE Aalborg.

Også til erhvervslivet

JKE har en bred vifte af forskellige produkter, og er ikke kun en producent til det private marked.

– Vi har utroligt mange gode alternativer til erhvervsmarkedet også. Det er typisk nogle lidt andre køkkener, som bliver købt til erhverv, men vi har begge dele, fortæller Claus Nielsen.

St. Ajstrup, gruppen har 6 faste erhvervskonsulenter, som kan hjælpe for eksempel boligforeninger, entreprenører og projektbyggerier med den bedste løsning til lige præcis deres behov.

Og netop sammenhængen med Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup gør, at der kan tilbydes ekstraordinært gode priser på hårde hvidevarer i et stort og varieret sortiment med alle de kendte mærkevarer.

Et godt samarbejde

Claus fortæller, at JKE Aalborg allerede nu har nydt godt af samarbejdet med de omkringliggende butikker; Garant og Ulf Bolighus.

Gulvene i butikken er for eksempel fra Garant, mens flere af møblerne er købt hos Ulf Bolighus. De tre butikker snakker om at gå sammen om fælles kundeaftener. Der er allerede en passage fra Garant til JKE Aalborg, så det er nemt, hvis huset skal have en kærlig hånd.

– Du kan få alt til boligen, hvad enten det drejer sig om gulve, designmøbler eller en god flaske vin, smiler Claus.