De bedste køb til månedens fester

Tekst Pernille Thulin Augustinussen | Foto presse

Jeg hedder Pernille; jeg er 34 år, gift og mor til tre. Jeg er fra Aalborg og har boet her hele mit liv, lige bortset fra en afstikker til udlandet på 1,5 år.

Jeg er nyt medlem af Appetizes blogger team, men har haft en blog i tre år. Men for at være ærlig, har den været forsømt det meste af tiden, i bund og grund fordi jeg har for mange jern i ilden. Derfor er det godt Appetize tog fat i mig, og jeg vil nu med jævne mellemrum bidrage med indlæg indenfor mode og stil.

Det er december og dermed måneden for årets største fester. Måske har du én enkelt julefrokost eller også er du en af dem som er afsted hver weekend… -og så er der jo nytårsaften. Disse fester er ofte betydningsfulde og forbundet med gode traditioner, og man vil gerne se ekstra godt ud. Det er dog ikke altid nemt; jeg finder i hvert fald mig selv i tøjkrise hvert år. På den ene side vil jeg gerne købe den perfekte jule festkjole med glimmer og pailetter, men på den anden side har jeg ikke lyst til at spendere et større beløb på en kjole jeg højst sandsynlig ikke får brugt igen. For selvom vi ofte prøver at overbevise os selv om at vi nok skal få den kjole brugt en masse, så sker det ofte kun ved mere klassiske køb! Jeg er personligt stor tilhænger af gode, klassiske køb og har med årene lært, at det er her jeg skal ligge mine penge. Ofte køber jeg tøj som både kan bruges til hverdag og fest, og så kan det bare styles forskelligt. Skal jeg købe noget meget sæson præget, køber jeg det altid blandt de billigere mærker. Så kan man bedre tillade sig kun at bruge det den ene sæson.

Jeg er stor tilhænger af at gøre noget ud af sig selv når der er en anledning. Og når man er midt i trediverne og mor til tre, så hænger anledningerne ikke på træerne 🙂 Så her er nogle af mine bud på kjoler som er festlige, men som ikke vælter budgettet.

  1. Zara 449,- // 2. Zara 799,- // 3. Zara 549,- // 4. Gestuz 1.499,- // 5. Yas 399,- // 6. Ganni 1.899,-

 De første tre kjoler er fra Zara; jeg elsker Zara. Især netop til disse sæson køb! Der er glimmer for alle pengene, og som faktisk er ret få penge. Den blå skønhed fra Gestuz er et flot anderledes bud på et fest look. Kan man bære det, så er buksedragter fantastiske!! De sidste to bud er mere dæmpede, men begge utrolig flotte med fine detaljer. De ligger i hver sin ende af prisskalaen; Yas kjolen til 399,- er et vildt godt køb! Skulle jeg vælge frit, ja så var det nok alligevel Ganni kjolen der ville hænge i mit skab. Jeg er vild med detaljerne; det krydsede stykke foran, den gennemsigtige ryg og prikkerne. Det er det dyreste bud, men også en kjole der kan bruges til alverdens anledninger.

Det var debut for mig. Håber I kan bruge det til noget og vil læse med fremadrettet 🙂

Glædelig jul

-Pernille