Bo mellem broerne på solsiden af Limfjorden

Reklame | DEAS

Annonce – Nørresundby har de sidste mange år oplevet en eksplosion af nye boliger, og da Jernbanebroen sidste år blev udvidet med en fodgænger- og cykelforbindelse kaldet Kulturbroen, er det kun blevet endnu mere attraktivt at bosætte sig på solsiden af Limfjorden

Mellem Kulturbroen og Limfjordsbroen er Lærernes Pension i gang med at bygge 143 lejeboliger til både familier, singler og studerende.

Med fjord og strandpark i baghaven

Byggeriet Nørresundby Havnefront er fordelt på tre selvstændige områder på over 11.000 kvadratmeter, og de første af lejlighederne forventes at stå klar til indflytning allerede d. 15. november i år. Lejlighederne har en fabelagtig placering ved Limfjorden og det rekreative område Lindholm Strandpark i baghaven, hvor der er mulighed for at bade, spille beach-volley eller løbe en tur i naturen.

– Boligerne har en fænomenal placering med superkort afstand til midtbyen og udsigt til Limfjorden og Nørresundby havnefront, siger Maivi Herup, udlejningschef i ejendomsforvaltningsselskabet DEAS, der står for udlejningen af de 143 nye boliger.

Lejligheder med plads til udeliv og kvalitet i detaljen

Lejlighederne er lyse, moderne og velindrettede og byder på store skønne altaner med udsigt til fjorden og Kulturbroen, ekstra brede østvendte svalegange, der gerne må møbleres, en fælles tagterrasse samt et hyggeligt gårdmiljø.

Maivi Herup påpeger endvidere, at en af de helt store fordele ved det nye byggeri er, at området er færdigbygget næste år.

– Med dette projekt fuldendes udviklingen af Nørresundby Havnefront, så de nye beboere vil ikke blive forstyrret af byggerod og byggelarm mange år ud i fremtiden, uddyber Maivi.

Lejlighederne på 67-97 kvadratmeter har enten to eller tre værelser og ligger i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Samtidig er de energivenlige løsninger i fokus, så alle hårde hvidevarer er i energiklasse A og opefter, ligesom bygningerne bærer det grønne energimærke A2015. Dermed har de kommende beboere sikkerhed for, at ejendommen lever op til gældende energi- og tæthedskrav.

Indvendigt har lejlighederne alt i hårde hvidevarer, massive trægulve samt både granit vindueskarme og bordplader med nedstøbt vask på badeværelset – alt sammen med fokus på detaljer og kvalitet i design og materialer. Der er desuden videodørtelefoner i lejlighederne og en helt særlig cykel-sliske, der gør det let at køre sin cykel ned af trappen til cykelkælderen.

Åbent Hus hver søndag

Kl. 12.30-13.30
Spiesgade 82, 4.sal, lejl. 2
9400 Nørresundby

Nørresundby Havnefront

Nørresundby Havnefront består af fem bygninger, der alle ligger tæt ved havnepromenaden, og som opføres i to etaper.

Læs mere om lejlighederne : www.nørresundbyhavnefront.dk