Kridt løbeskoene og deltag i Danmarks smukkeste løb – Skagen Marathon!

Reklame | Skagen Marathon

Annonce – Hvert år valfarter tusindvis af forventningsfulde løbere til Skagen den første weekend i oktober, hvor Skagen Marathon skydes i gang i hjertet af Skagen. Der er flere distancer at vælge mellem, så alle kan være med! Tag bare familien, vennerne eller kollegerne med og få en fantastisk løbsoplevelse sammen i Skagens unikke natur.

Det er ikke uden grund, at Skagen Marathon kaldes for Danmarks smukkeste løb. Løbsruterne byder på skønne naturstrækninger samt på flere af Skagens kendte seværdigheder – blandt andet Den Tilsandende Kirke og Skagen Grå Fyr. Ruten går også gennem Skagen by, hvor du kan opleve byens charmerende stemning med gule skagenshuse og hyggelige små gader. I start- og målområdet ved lystbådehavnen er der en fantastisk stemning hele dagen med masser af spændte løbere og glade tilskuere.

For mange løbere er det efterhånden blevet en fast tradition at deltage i Skagen Marathon, og der er omtrent 2000 deltagere i alt fra hele landet og resten af Skandinavien. Siden løbet første gang blev skudt i gang i 2010, er deltagerantallet steget hvert år. Én af årsagerne til løbets store popularitet er blandt andet, at mange ofte slår deres personlige rekord, da det flade landskab giver god mulighed for det.

Ny løbsrute til Grenens spids

I år arbejder man på at lancere én helt ny spændende løbsrute, der går helt ud til Grenens spids. Karen Riis, Projektansvarlig fra Turisthus Nord samt koordinator for Skagen Marathon fortæller: ”Vi arbejder netop nu på at få tilladelserne i hus til en ny og udfordrende rute til dem, der ønsker et hårdere løb. Det vil være helt unikt at deltage i et løb, der går helt ud til Grenens spids – et løb hvor man virkelig kan opleve essensen af Skagens kystnatur og hvor det meste af ruten er i sand. Vi håber på at kunne offentliggøre mere om den nye rute snarest, så hold endelig øje med vores Facebook- og webside.”

Glæd dig til en forrygende løbsoplevelse til Skagen Marathon 06.10.18.

Der vil være mulighed for at løbe 1/1-marathon, 1/2-marathon, 11 kilometer og 5,5 km, og for børnene vil der være et børnemarathon, som er samme tid og rute som 5,5 km

TILMELD DIG PÅ: www.skagenmarathon.dk/