Anmeldelse: VACA Østerågade 

Af Laura Sahl

 

 

Er jeg den eneste, der er blevet træt af alle de burger-steder, der åbner over alt her i Aalborg? Jo jo, en god burger skal man ikke kimse af, men til en lækker frokost, så mangler jeg noget andet! Der er også rigeligt af sandwich muligheder her i byen, men helt ærligt, så trænger jeg til noget nyt og spændende!

Jeg var på besøg ved VACA i Østerågade, solen stod højt på himlen, og stemningen i forretningen, var i top. VACA har et gennemført mexicansk tema, med varme gule farver. I højtalerne blev der spillet mexicanske rytmer, det passede perfekt til temaet!

VACA har et stort udvalg af forskellige snacks! Jeg er typen, der elsker at spise mange forskellige små retter, det er der god mulighed for på VACA. Udover snacks, så har de forskellige slags burritos, tacos og platos.

Vi valgte at dele en masse forskellige små retter. VACA går meget op i, at deres mad bliver et samlingspunkt, så det er super hyggeligt, at sidde og dele om en masse forskelligt finger-food.

Vi fik 3 sprøde snacks i kurven, flæskesvær med tomat krydderi, det piftede (den ellers tunge) flæskesværs smag op! Tortilla Chips med deres hjemmelavet guacamole, og det var skønt at få en guacamole, der faktisk er lavet som den rigtig skal smage. Sidst i kurven, var der sprødt kyllingeskind, det smager jo altid skønt.

Vi fik også deres sprøde Tuna Fish Taco, der var stor enighed ved bordet, om det var den bedste snack, og absolut ikke sidste gang vi skal forbi efter den!
Deres majskolber, med Mayo, ost og røget drys, og en tung fætter at komme igennem, en var mere end rigeligt til mig, men god smag og godt tilberedt.

Vi smagte tre forskellige tacos, Loco Pollo, med oksekød. Píeñi med vegansk kylling. Pequeño med BBQ kylling. Så meget smag i alle tre slags! Min favorit var Loco Pollo med oksekød – smagende harmonerede perfekt sammen.

Vi fik deres cocktail, Pahito, der var Rom, passion, mango, mynte, rørsukker og citron i, den smagte af ferie og sommer! Vi fik også en Corona, og det passede perfekt til maden.

Efter denne oplevelse på VACA, kan jeg kun give en stor anbefaling. Jeg synes det er et frisk pust til Aalborg, der er så meget smag i deres mad, og det fungere perfekt som en god frokost eller to go.

Value for money

Prisen for hele herligheden, med drikkevarer, ligger på 150 pr. Person, hvilket jeg synes er meget passende, og et sted jeg vil tage min frokost fremover! Derfor får VACA 5 ud af 6 kokkehuer fra mig!

 

(Vi laver ærlige anmeldelser af populære restauranter og fast food steder i Nordjylland. Restauranterne har ikke betalt for at få lavet anmeldelserne og derfor er vores anmeldelser 100% ærlige og troværdige.)