19. januar

TEKST NIKOLINE BRIX

Denne aften var én af de største i mit liv. Der var jeg nemlig værtinde på den røde løber til APPETIZE prisen 2018. Hold op, hvor var jeg nervøs. Jeg har aldrig prøvet at skulle være online og live-streame i hele 2 timer UAFBRUDT. Puha det var vildt. Det var så jeg rystede. Heldigvis fandt det søde personale fra restaurant Papegøjehaven en breezer til mig – det dulmede de værste nerver inden det hele gik i æteren.

Jeg havde aftalt med drengene fra Dronefoto Nord, Sebastian, Anders og Bastian, at vi skulle mødes ved 16-tiden for lige at tjekke alt udstyret igennem. De skulle stå for selve optagelsen og lyden.
 Jeg havde tidligere på dagen været ude og hente mit lækre outfit hos By Schøn. En kimono fra Neo Noir med et smukt blomstermønster. Derefter var jeg nede hos min frisør SAR & GULBÆK, der skulle sætte mit hår og lægge min makeup. Jeg følte, at jeg lignede en million og var SÅ klar til at gå på live. Drengene og jeg snakkede tingene igennem, og da den første gæst kom på den røde løber lidt over 17, kørte vi på.

Morgana Le Fay, der er drag queen var den første, og hun fortalte, at hun skulle åbne aftenens show sammen med House of Dance. Hun havde købt ny kjole og stilletter til aftenen – hun var super flot og var dejlig at åbne den røde løber med.
Derefter kom en masse kendte som Dorthe Gerlach fra HUSH, B.S. Christiansen, Danmarks mindste mand Dan, der bor i Nørresundby, Steen Royberg, Ernst Trillingsgaard, Zita Hvid og hendes mand og mange flere. Der var masser af smukt klædte gæster fra nær og fjern.

Folk var glade og glædte sig til en festlig aften med både stand-up, musik, dans og APPETIZE panelet. OG selvfølgelig var der snak med alle de nominerede, som heldigvis også tog turen på den røde løber.

Det var en vild og anderledes oplevelse for mig at skulle snakke hele tiden! Jeg elsker at snakke, men det var grænseoverskridende at skulle snakke og stille spørgsmål til en masse forskellige mennesker konstant i 2 timer. Men det gik fint, og jeg var tilfreds, da klokken blev 18.30 og alle gæster skulle ind i salen og finde deres pladser, så showet kunne starte.

Jeg havde et par fantastiske timer som værtinde, og hvis der kommer et APPETIZE Prisen – Gallashow igen, håber jeg, at jeg igen får lov til at være med som værtinde på den røde løber. I’m on.

– Nikoline