Unik – Butik Gejst

BÆREDYGTIGHEDSTEMA I BUTIK GEJST

Lækkert interiør fra udvalgte danske designere

Annonce –

I øgade-kvarteret, nærmere betegnet Fyensgade 18 ligger Butik Gejst, der er en af Aalborgs hyggeligste og mest unikke butikker. Butikken er en lille og inspirerende perle, fyldt med lækkert interiør og livsstilsprodukter

Hos Butik Gejst og butikkens ejer, Sofie Ellegaard står bæredygtighed og genbrug højt på dagsordenen og de fleste produkter er valgt med stor omhu og med omtanke for miljø og/eller social ansvarlighed. Ud over bæredygtighed lægger Sofie endvidere stor vægt på at kunne præsentere lækre produkter fra mindre danske firmaer og lokale producenter. Butik Gejst er udsprunget af en drøm og en idé om at skabe et sted med sjæl, historie, kant og overraskelser samt massevis af lækkerier til dig og dit hjem. I butikken finder du et væld af lækkert og nøje udvalgt interiør, plakater, keramik, glas, retrofund, beautyprodukter, smykker, en smule tøj, secondhandtøj samt delikatesser.

Herudover har butikken en skøn kaffebar, hvor du kan nyde en god cappuccino og en håndlavet flødebolle eller måske du har mere lyst til en økologisk surdejsbolle i afslappede og cosy omgivelser.

Find Butik Gejst på Facebook og Instagram