Genbrugsguld – Interiør i fransk stil

BÆREDYGTIGHEDSTEMA I LE RENARD

Annonce –

Er man vild med at indrette med originale og autentiske ting, genbrug i luksusklassen, lækkert design, autentiske varer og ikke mindst i den smukke franske stil, så er Le Renard det helt rigtige sted at gå hen. Efter du er gået de fire trin ned, så åbner døren ind til butikken Le Renard på Budolfi Plads 7, hvor der er en hel særlig verden af historie og sjæl

Duften af Frankrig møder dig, mens du går på opdagelse i butikkens skattekammer af franske vintage- og designting til dit hjem. Det er her, du finder de unikke ting, der giver dit hjem sjæl og kant.

Alt i butikken er nøje udvalgt og fundet af parret selv i Frankrig, hvor de på messer og i antikke butikker finder de helt særlige ting til deres to butikker – Le Renard i Aalborg og butikken i Skagen på Skagen Station.

Mikset imellem de fine gamle franske antikviteter, helt unikke og særlige fund med de rå skilte og lamper, krydret med duften fra lækre økologiske franske sæber og lækker fransk vin, skaber en helt fantastisk helhed.

Bag butikken finder du parret Mikkel og Katerina. Mikkels passion startede med kunst og designlamper. Og for Katerina har det været et livslangt forhold til Frankrig, der har skabt hendes interesse og indgående kendskab til de franske ting.

– Vi forelsker os selv i alle vores ting, og glæder os over kunderne, der elsker at gå på opdagelse i vores univers både i Aalborg og Skagen. Vi får jo hele tiden nye MUST HAVE ting hjem. Hvilket også betyder, at butikken hele tiden forandrer sig og hver gang er en oplevelse.

I butikkerne føres blandt andet store originalplakater, designlamper, møbler, franske antikviteter, glas og service, franske kaffeskåle, gamle skilte, kuriosa og meget mere.

I foråret 2020 åbnede Katyerina og Mikkel deres butik nr. 2 i Skagen i den smukke Skagen Station, som bestemt er en køretur værd.

Parret laver også indretningsopgaver for både private og erhverv.

Følg dem på instagram på deres profiler: @le_renard_brocante@frengbrocante@skagenstationvintage

Le Renard

Budolfi pl. 7, 9000 aalborg

Le Renard og Freng Brocante

Sct. Laurentii vej 22, 9990 skagen