Tøj giver velvære hos Skatka Modelækkerier

REKLAME I SKATKA

Annonce – 

I Jammerbugt Kommune, lige syd for Aabybro, ligger Skatka Modelækkerier, der, som navnet antyder, byder på eksklusivt og lækkert tøj til den voksne kvinde. Her bliver du budt velkommen til en rummelig butik med et mangfoldigt udvalg af lækre designs, som kan glæde din garderobe i mange år fremover

Tøjbutikken Skatka Modelækkerier ligger smukt ud til åbne marker i Jammerbugt Kommune. På trods af en, for nogle, afsides beliggenhed, så har butikken en trofast skare af faste kunder, der gerne kører langt for at få fat i noget af det lækre tøj, som Jane og hendes medarbejdere nøje udvælger.

Den personlige relation

En ting er der det store udvalg af lækkert tøj, en anden er betjeningen. Jane sætter en stor ære i en kærlig og ærlig betjening. Hvis nederdelen ikke klæder dig, så får du det af vide. Men til gengæld bliver du ledt i den rigtige retning bagefter, så du kan føle dig rigtig godt tilpas i dit nye indkøb. For hos Skatka har de tøj, der passer til de fleste kvindekroppe.

– Jeg kender selv følelsen af at komme af sted til fest i det helt forkerte tøj. Aftenen bliver bare ikke helt så god, hvis man ikke føler sig godt tilpas. Men til gengæld kan den rigtige kjole være med til at gøre festen meget bedre. Jeg vil selv gerne have tøj på, hvor jeg kan slappe af, og slippe for at trække maven ind, smiler Jane.

Derfor er det vigtigste for hende, at kunderne forlader butikken med lige præcis det tøj, der får dem til at føle sig som den bedste udgave af dem selv.

Køb tøj, der holder længere i garderoben

Modebranchen har ikke ligefrem ry for at være bæredygtig, og fremstillingen af tøj kan være en spildfuld proces. Jane fortæller dog, at flere og flere mærker gør en indsats for at mindske deres klimaaftryk, så branchen er langsomt i gang med ændringer. Men der er lang vej endnu.

– For eksempel er de skønne jeans fra MAC nu produceret med kun en tiendedel af den mængde vand, som de brugte for bare to år siden. Et andet eksempel er de flotte sneakers fra det danske mærke WODEN, der er lavet med en sål af genbrugsgummi og har fine designdetaljer, der er lavet med skind fra bæredygtig laks fra Nordsøen. Vi har også flere og flere mærker, der bruger certificeret økologisk bomuld, fortæller Jane, men understreger dog, at der er designprocesser, som for eksempel plisserer i en nederdel, der ikke er så bæredygtige, men det er et spørgsmål om at finde en god balance.

I alle hjørner af samfundet har vi vænnet os til en smid væk-kultur, og det gælder desværre også mange gange i tøjbranchen. Man kan købe tøj, som ikke engang holder én sæson i garderoben. Så det kan faktisk være en god ting for miljøet, når man køber kvalitet, fordi det ikke skal skiftes ud så tit.

– Noget af det skønneste er, når der kommer kunder ind, som har købt for eksempel overtøj i butikken for flere år siden, som først nu er så slidt, at de skal have en ny model. Man kommer sådan til at elske det stykke overtøj, så de vil helst bare have noget magen til, griner Jane.

Den gode kvalitet af tøjet i butikken betyder meget for hende, så hun har et princip med for eksempel ikke at købe med kunstskind, fordi den ægte vare simpelthen holder bedre og er mere bæredygtig. Hvis man køber en jakke med en pelskrave, så kan den nedbrydes i naturen efterfølgende, hvis den er lavet af ægte pels. Derfor kan man heller ikke finde plastiktasker i butikken.

Få den gode oplevelse hjemmefra

I løbet af efteråret starter Skatka lige så stille op med en ny ydelse, som flere kunder har efterspurgt i mange år. De åbner nemlig op for, at man også kan købe det lækre tøj fra Skatka på nettet. Det er dog ikke en ændring, som Jane Skatka var helt så begejstret for i begyndelsen;

– Det er fordi, at jeg elsker det personlige salg. Men vores trofaste kunder har efterspurgt det i mange år, så det vil vi selvfølgelig gerne imødekomme. Det er dog vigtigt for mig, at man stadigvæk kan mærke butikkens DNA, selvom det bliver online i stedet for fysisk. Jeg har heldigvis god hjælp til det tekniske, som aldrig bliver min stærke side. Jeg holder mig til tøjet, griner Jane.

Derfor bliver også en forsigtig start, hvor man kan købe det tøj, som bliver vist i opslagene på Instagram og Facebook, hvor Jane eller en af de andre ekspedienter i butikken viser tøjet frem.

– Det er vigtigt for os at vise tøjet frem på helt almindelige kvinder, så derfor er det selvfølgelig os selv, der er modeller. Vi er forskellige i både type, højde og drøjde, så vi har en god bredde, som mange af vores kunder kan se sig selv i, fortæller Jane.

Hun glæder sig over, at de snart kan hjælpe de kunder, som bor længere væk;

– Jeg brænder, som sagt, for den personlige relation, og det forsvinder lidt, når det kommer på nettet. Men omvendt vil gerne servicere dem, der bor langt væk, fortæller Jane.

Tøj giver velvære

Man siger at klæder skaber folk, og det er det jo nok en del sandhed i. Hvis man føler sig veltilpas i sit tøj, så bliver det nemmere at møde verden med rank ryg og masser af selvtillid.

– Vi sælger ikke kun tøj, vi sælger velvære, slutter Jane med et smil.

Det gælder selvfølgelig også den kommende jule- og festtid. Der er nok mange julefrokoster, der bliver ramt af aflysninger i år, men hvis man skal af sted, så er det med at give den fuld gas med festtøjet. Der er rig mulighed for at finde det rigtige sæt hos Skatka, som du nu kan møde både online og i den samme lækre butik som altid.

SKATKA MODELÆKKERIER

Rimmensvej 2
9440 AABYBRO

TLF. 98121416

ÅBNINGSTIDER

MANDAG-FREDAG 10:00 – 17:30
LØRDAG 10.00 – 14.00

SOCIALE MEDIER

Facebook: @skatkamode

Instagram: @skatkamode.dk

Web: skatkamode.dk