Waater Festival bliver Aalborgs og måske Danmarks første vandfestival

Pressemeddelelse

Vi bor i en by, hvor vandet fylder lige igennem centrum, men på trods at det, bruger vi det desværre ikke særligt aktivt. De sidste års forbedringer på havnefronten har gjort, at mange flere mennesker opholder sig tæt på vandet, men i Waater ønsker vi, at få dem ned i det. Det vil vi gøre ved at skabe en festival, hvor folk i alle aldre har mulighed for at lege med vand på et hav af forskellige måder.

Vi vil dele vores passion og glæde for vand med andre gennem to dages vandfestival den 18. og 19. august i Østre Havn, som bl.a. kommer til at indeholde Danmarks største water blob – en kæmpe oppustelig pude, der som en katapult sender folk op og ud i havnebassinet, badminton på vand, en dykkertank på land, SUP boards, MEGA SUP boards, kajakker, RIB både, adgang til kabelparken og meget mere. Alt sammen indrammet af madboder, barer, stande og en scene, som alt i alt kommer til at skabe et område fuld af liv og vandglade dage.

Opbakningen til vandfestivalen har fra starten været enormt postitiv, hvilket tyder på, at Aalborg er klar til at tage våddragten eller badeshortsene på og kaste sig ud i en en van(d)vittig sjov festival. Det betyder også, at vi pt. har fået mulighed for at tiltrække flere spændende ting, som vi (næsten) kan løfte sløret for. Vi kan i hvert fald sige, at der sandsynligvis kommer et professionelt hold fra tyskland og laver et show, der lander måske noget i havnen, som kommer langt oppe fra, og derudover tør vi godt starte et rygte om, at en af de første på den store blob muligvis bliver en herre ved navn Thomas Kastr….

Du kan læse mere på linket her