Underholdning til sofaen

Tekst Christina Svendsen | Foto Netflix

Man siger, at julen varer lige til påske, men nu er hovedparten i hvert fald overstået og der er virkelig mulighed for at komme ned i gear. En del af min ferie skal bruges på at lade op med en masse gode film og serier på sofaen. Der er heldigvis masser at vælge imellem i øjeblikket og her har du tre glimrende anbefalinger fra mig.

Lykke-Per (miniserie)

Filmen om Lykke-Per med Bille August som instruktør havde premiere i august og nu er tiden så kommet miniserien på fire afsnit, hvor første afsnit blev sendt d. 26. december. Filmen var til tider lidt for lang, men fyldt med underskønne billeder, og det lyder på anmeldelserne som om, at serien har samme fordele og udfordringer. Lykke-Per kan ses på TV2 og streames på TV2 Play.

Roma (film)

Jeg er stor fortaler for biografen, men er på ingen måde kræsen, når det gælder hvilken størrelse skærm man streamer på. Nogle film og serier er stadig en dejlig oplevelse, selvom man ser dem på mobilen. Desværre så er denne film ikke en af dem. Roma er fin og poetisk, og skal helst ses på en stor skærm uden for mange forstyrrelser, så man har mulighed for at lade historien oversvømme en. Tempoet er helt i bund, men hvis man giver den tid, så er det en flot poetisk film. Roma kan streames på Netflix.

Bodyguard (Serie)

Bodyguard handler om livvagten David Budd (spillet af Richard Madden, som mange måske kender fra Game of Thrones), der får til opgave at beskytte en minister, som han ikke deler holdninger med. Bodyguard har været umådeligt populær i England og har gjort Richard Madden til favorit til at overtage rollen som James Bond. Serien kan streames hos Netflix.