Test af: Karmameju Renew Face Brush

Sponsoreret indlæg

Jeg har fået lov til at teste denne Face Brush fra Karmameju. Det er en tørbørste til ansigt, hals og dekolletage, som blidt eksfolierer de sensible øjenomgivelser, stimulerer bindevævet og cirkulationen i hudens yderste lag.

Karmameju egne ord om børsten: “Karmamejus meget skånsomme tørbørste er et effektivt beauty tool, som eksfolierer huden, stimulerer blodomløbet, og som vækker ansigtet efter søvn. Regelmæssig brug hjælper med at reducere og forebygge hævelse og mørke rande under øjnene, og udglatter fine linjer og rynker. Tørbørstning forbedrer hudens fasthed, samt fremmer lymfedrænage, så huden fremstår glat, ensartet og fuld af vitalitet.”

Nu har jeg brugt den i en rum tid, og jeg kan allerede se en forskel. Jeg bruger dagligt makeup, og det gør selvfølgelig at min hud har svært ved at ånde, jeg døjer også en smule med mørke rander under øjnene. Jeg har brugt den hver morgen inden jeg ligger min makeup, og de mørke rander er blevet mindre tydelige end før. Den er god at bruge om morgenen efter en nattesøvn – den vækker ligesom ansigtet og blodcirkulationen op. Min hud er også blevet glattere, blødere og føles “friskere”. Jeg vil dog anbefale at man læser og følger guiden grundigt inden man går igang. Børsten skal bruges på en bestemt måde for at man får den bedste effekt. Karmameju har også lavet en video hvor de viser hvordan man gør. Den finder I her.

Selve børsten er flot og dekorativ på bordet, sammen med de andre skønhedsprodukter fra Karmameju (som I kan læse om her) og den er helt sikkert anbefalelsesværdig. Den koster 299,- kr,

 

 

 RENEW face brush 01, er Karmamejus svar på et ’lille naturligt ansigtsløft’ i den daglige hudplejerutine.

Ansigtstørbørsten kommer i en eksklusiv skuffe-æske, perfekt til rejsen, med illustration og guide indlagt i æsken.