Test af: Karmameju Boost Balm 03

Sponsoreret indlæg
Ååååhhh massage. Jeg elsker det. Jeg er så heldig, at min mand er så godt opdraget, at han også nyder at give mig massage. En lørdag aften med ild i brændeovnen, og så Boost Balm godt indarbejdet på ryg og skuldre, så er du i den syvende himmel. Jeg, eller måske rettere sagt min mand, har efterhånden testet flere massageolier, men endnu ingen massagecreme. Den indeholder eucalyptus, kamfer og mentol og har en konsistens og farve der allermest minder om blødt smør. Den er meget drøj i brug, og huden bliver ved med at være fedtet, så funktionen som massagecreme er helt optimal selv efter lang tid. Efter endt massage trænger cremen ind og giver en let varmende effekt. Duften af eucalyptus, kamfer og mentol er meget afstemt og er på ingen måde voldsom. Dog kan det ikke anbefales, at den der masserer gnider sig selv i øjnene bagefter, for så svier det.
Derudover kan det anbefales, at ved en begyndende hovedpine, at massere lidt massagecreme i tindingerne. Jeg har med succes haft held med at fjerne hovedpinen med denne metode. Ved ondt i halsen, forkølelse og lettere vejrtrækningsbesvær lindrer det også symptomerne ved at smøre brystkassen godt ind, så dejligt med et produkt med flere anvendelsesmuligheder.
249 kr for 90 ml hos Karmameju