Test af: Schwarzkopf Color Expert

Sponsoreret indlæg

Konkurrencen inden for hårprodukter er enorm, og lige med hårfarver er det ikke en undtagelse. De mange mærker inden for hårfarver er utallige, og forskellen er i mange tilfælde stor. Du kan både få den klassiske hårfarve, som er flydende og til tider lidt for vandet. Udover den flydende hårfarve, kan du også få en skum, som er let af påføre. Indholdet af ammoniak er meget forskelligt fra produkt til produkt. Den grimme lugt og svien kan for nogle være med til, at man fravælger nogle af de mange mærker.

 APPETIZE har testet den nye hårfarve serie fra Schwarzkopf  Color Expert, det første produkt til hjemmefarvning med Omegaplex som bevarer hårets naturlige mikrobindinger. Dette produkt har tidligere været forbeholdt frisørsalonerne, og er nu blevet tilgængelig for alle.
Hårfarven beskytter og forsegler håret under hårfarvningsprocessen, og så har det tilmed en forstærkende effekt.

Efter at have farvet hår i over 10 år, har jeg efterhånden testet en del af de mange hårfarver på markedet. Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at blive overrasket mere, da jeg faktisk ikke rigtig tror på, de mange lange linjer omkring ”100% ammoniak-fri” osv. Men efter at have prøvet den nye Color Expert fra Schwarzkopf blev jeg faktisk overrasket. Hårfarven er utrolig lækker at arbejde med. Den er lækker cremet, hvilket gør, at den ikke flyder ud eller løber.

I selve hårfarve-pakken, er der ekstra tilbehør med, hvilket altid er super lækkert. Ofte finder man selve hårfarven, handsker og conditioner.

Schwarzkopf tilbyder i den nye serie lidt udover det sædvanlige. Her finder du en lille olie, som er tilbehør til selve hårfarven. Olien er for ekstra beskyttelse, og gør i øvrigt, at hårfarven lige bliver en tand nemmere at arbejde med. Udover olien, finder du også 2 conditioners; én du anvender lige efter hårfarven er skyllet ud, og den anden anvendes 3 uger frem, for give en ekstra beskyttelse, hvilket er super LÆKKERT! Farven er super holdbar, og selv efter en måned er den stadig glansfuld.

Hvis man skulle sætte en finger på denne hårfarve, skulle det være den lille lugt af ammoniak. Selvom det ikke indeholder så meget, som i så mange andre produkter, er lugten stadig stærk.

Alt i alt lever Schwarzkopf Color Expert bestemt op til mine forventninger, og jeg vil helt sikkert prøve dette produkt igen næste gang håret skal have en omgang. Jeg vil lige gøre opmærksom på at i mit tilfælde med meget langt hår, er 1 hårfarve ikke nok.

Vejl. udsalgspris kr. 129 hos diverse forhandlere
Schwarzkopf forhandler nummer & hjemmeside:

80 88 77 05 – http://www.schwarzkopf.dk/skdk/da/home.html