Tendensen er bryn

TEMA: SKØNHED I REKLAME, BY SAHL

Annonce – Bryn er blevet det vigtigste – og mange mener vigtigere end hår og mascara. Overalt snakker man om bryn. Tjek hashtagget #brows for sjov og se, hvor mange resultater der kommer frem. Det er ikke kun indenfor permanent makeup, at bryn er det hotteste. Det er de også indenfor almindelig makeup, brynpleje, serum og brow stylinger. Derfor har vi som permanent makeup artister haft nemt ved at komme frem med alt det nye, vi kan.

Bryn er vigtige, fordi de skaber ansigtet, giver karakter og får os til at se friske ud.

Indenfor permanent makeup har faget de sidste to-tre år udviklet sig med rakethastighed, og det er nu også muligt at få de helt naturlige resultater. Jeg kan virkelig mærke, at det er lykkes, når kærester og også mænd er begejstrede over resultatet og endda selv kommer for at købe et gavekort. Der har tidligere været en idé om, at permanent makeup er alt for skarpt og unaturligt. Nogen har troet, at man f.eks. fjerner hårene og maler en tynd sort streg i stedet. Efterhånden ved folk godt, at det ikke er sådan, det behøver at være.

Sociale medier har virkelig gjort sit indtog i vores branche og er med til, at man som behandler har et udstillingsvindue, som gør, at kunder har nemt ved at se, om de synes om stilen og kvaliteten af ens arbejde. Det er virkelig noget, vi kan mærke hos os. Jeg fornemmer også, at folk allerede inden de kommer på klinikken, har en idé om, hvem vi er af typer. De har måske set anmeldelser på Facebook og læst, hvad andre skriver om os. Andre har f.eks. en veninde, en kollega eller en datter, der har fået lavet permanent makeup hos os.

Jeg kan virkelig mærke en kæmpe forskel på, hvor meget kunderne researcher på alt lige fra, hvilke uddannelser man skal kigge efter, hvilke undervisere der har de bedste elever, og dermed også hvilke artister de skal gå efter. Folk ved godt, at pris og kvalitet oftest hænger sammen. De ved, at de skal kigge efter et professionelt sted med en god hygiejne, og hvor sikkerheden er i top. De ved, at man skal tjekke billederne hos artisten og se, om man har samme smag, og om der er vist tydelige billeder af, hvad man får. Tendensen, jeg ser meget, er, at folk vil se tydelige billeder uden filter.

Kunderne er blevet så gode til at søge informationer, så de fleste ved, at man nu kan lave den perfekte form på et bryn, så den passer hundrede procent til ansigt og knoglestruktur. At man måler op efter “the Golden ratio” og 1,618, så man ikke behøver at have et hår tilbage for at kunne placere brynet, hvor det skulle have været. At man nu kan måle på en app, så man ved brynene er symmetriske. Det er næsten ikke engang nødvendigt længere at informere om, at resultatet vil se lysere ud og mere naturligt, når det er helet.

 

Fakta

Navn Helle sahl
Alder 43 år
Fødeby Hirtshals
Klinikker i Hjørring, Aalborg og Herning
Uddannelse
Certificeret Phibrows Royal Artist v/ Diana Hvas, Perfecting Beauty
Certificeret PhiContour Artist v/Thorsten Kreiling og Kerstin Elmer (fra Østrig) Certificeret v/ Nouveau Contour
Certificeret v/ Camilla Hemmingsen i Masterclass Fashion, Ombre Powderbrows Perfektionstræning i PhiFusion, hairstrokes
Deltager Phibrows MasterClass i Beograd i 2016 og 2017

Web bysahl.dk