“Lidt men godt”

TEMA: SKØNHED I REKLAME, KOSMETISK KLINIK

Annonce – Er muligvis ikke lige det motto, man umiddelbart vil forbinde med kosmetiske behandlinger med botox og filler injektioner. De fleste vil måske nærmere tænke på overdimensionerede læber, helt glatte pander og store æblekinder. Men i min klinik i Algade i Aalborg tilbyder jeg faktisk slet ikke det ”look”. Jeg arbejder diskret på at fremhæve det smukke i ansigtet og dæmpe det, der uhensigtsmæssigt måske kommer til at tage fokus.

Jeg er blevet spurgt om, hvordan jeg har oplevet udviklingen indenfor de kosmetiske behandlinger i den tid, jeg har været med, siden 2010. Den største forskel fra dengang og nu, oplever jeg, er antallet af kunder, der søger behandling.

Der har altid været kunder, der ønsker en let behandling, og andre der ønskede en STOR, i den betydning at mere er bedre. Det, jeg oplever nu, er, at de, der var skeptiske over for injektionsbehandlinger dengang og troede, at kosmetiske behandlinger kun var Store behandlinger, nu kan se, at veninden og venner STADIG holder sig godt. Det giver mod og lyst til selv at prøve. De kunder, der kommer her, ønsker at vedligeholde, forfine eller ”komme tilbage til det, der var for lidt tid siden”.

Nu i 2018 er kunderne meget mere bevidste om, hvilket håndelag vi forskellige behandlere har og vælger ud fra dette. For selv om produkterne ofte er de samme, er etikken og hænderne, der fører nålen, jo forskellige. I min begyndelse som behandler var der flest kvinder, som søgte behandling, men nu er flere og flere mænd med på ideen. Og hvorfor ikke – en lille rettelse som man kan være glad for hver eneste dag i flere måneder.

Interesserede er velkomne til en gratis forundersøgelse, hvor der afstemmes forventninger til den ønskede behandling, og kan jeg ikke stå inde for ønsket, kan jeg ikke hjælpe. Men giver gerne min kosmetiske vurdering. For som sagt ” lidt men godt” og jeg er i øvrigt heller ikke god til at lave noget, der ser unaturligt ud. Jeg er god til at sige” nu er nok nok”, eller ”det er ikke nødvendigt nu” – og det er de fleste af mine kunder glade for.

Kosmetiske behandlinger kan være meget mere end behandling af rynker og andre ældningstegn. Mange er plaget af grimme ar efter trafikuheld eller andre skader, og flere og flere henvises hertil og kommer, når de oplever, at disse problemer kan afhjælpes. Jeg er så heldig, at plastikkirurgerne på daværende Teres privathospital lærte mig at korrigere og afhjælpe den slags skader, og jeg tager altid afsæt i ”hvad der var” og forsøger at nå dertil igen, når spejlet ikke længere er, som det var.

Jeg rejser meget i ind- og udland for at lære fra mig og lære nyt. Sidst Italien som har en nyhed til blandt andet ”løs halshud”
Fakta

NAVN Birgit Styrbæk Simonsen
ALDER 54 år
BOR i Aabybro
STILLING Registreret kosmetisk behandler med egen klinik i Algade, som hun startede op for to et halv år siden
UDDANNELSE Uddannet sygeplejerske, Operationssygeplejerske på Teres Privathospital, speciale plastikkirurgi
Påbegyndte i 2010 special uddannelse indenfor kosmetiske injektioner
RESULTAT “Restylane Skinbooster of the year 2017” af Galderma/ Restylane Stockholm
BONUSINFO Birgit behandler sig selv, siger hun med et smil på læben
WEB bsskosmetisk.dk
INSTAGRAM @styrbaeksimonsen