Tag på tur med vennerne og få en på opleveren

Reklame

Annonce – Er det blevet på tide, at du og vennerne skal ud og prøve noget lidt andet en den lokale pub?

Så har Danmark heldigvis en del at tilbyde. Du kan nemlig hurtigt tage vennerne under armen til en tur ud og få en på opleveren.

Er du klar til at invitere de tætte venner ud på en tur, til noget mere underholdende end det klassiske, så har vi samlet tre gode muligheder.

Prøv noget nyt

Hvis du er gruppens initiativtager, så er det nok også dig som typisk står for ideerne, over hvad i skal lave.

Det kan være der er en fødselsdag, polterabend eller en fødselsdag.

Hvis du er så heldig at skulle stå for det næste arrangement, så har vi fundet tre gode ideer til underholdning som uden tvivl er den sikre vinder. Alle tre ting er noget som vi er næsten sikre på ingen af jer har prøvet før, hvilket gør det endnu bedre.

Bungyjump

Hvis i gerne vil have en oplevelse for livet, hertil en oplevelse som du er sikker på i ikke glemmer lige foreløbig så kan i med fordel overvej at prøve et bungyjump.

Der er en række forskellige bungyjump faciliteter i Danmark, derfor går det helt an på hvor man er fra i Danmark. Alt efter hvor villig man er til at bevæge sig igennem landet, så kan man nå imponerende højder.

I Indre København kan man f.eks. få fornøjelsen af at springe fra hele 69 meters højde. Når man springer fra 69 meters højde, så er det en gennemsnitlig 3 etagers bygning gange tre.

Med andre ord, så er bungyjump en oplevelse som man skal prøve minimum en gang i livet.

Det er en oplevelse som sætter højdeskrækken på test og derfor skal man også være klar på et intenst adrenalinrush.

Alt efter hvilken anledning man tager ud for at bungyjumpe, så skal man huske det er en bekostelig affære.

Hvis det er en gave til en fødselsdag, eller man blot vil forkæle de nærmeste venner så husk kortet.

Hvis budgettet dog ikke lige rækker, så kan man med fordel låne lidt til oplevelsen hos Lendme. Med hjælp fra Lendme er du sikker på, at du har nok til at klare alle dagens omkostninger.

Mystery Rooms

Hvis man vil prøve en unik oplevelse, her får man ikke i lige så høj grad et adrenalinrush, men stadig en god oplevelse til bagagen, så skal man prøve Mystery Rooms hos Mystery Makers. Her bliver man sat på prøve både mentalt men også som vennegruppe.

Du kan vælge imellem tre forskellige mystery rooms inden ankomst, ”The Ritual”, ”The Killing Room” og ”The lab”. De kommer hver især, med en række forskellige gåder og opgaver. Alle gåder og opgaver skal klares fælles hvor i for testet jeres teamwork.

Når man ankommer til stedet, bliver hele teamet låst inde i the Mystery room, her får i samlet 60 minutter. På de 60 minutter skal i igennem alle gåder og opgaver for at få jeres frihed tilbage, hvis ikke så taber i spillet.

Faldskærm

Hvis i ikke er så meget til det mere rolige på listen, så er der noget for den grove adrenalinjunkie.

For at opnå det ultimative adrenalinfix, så er faldskærmsudspringet lige det som i mangler.

Der er en lang række forskellige steder man kan springe faldskærm i Danmark, alt efter hvor man vælger at gøre det så er der både forskellige højde men også forskellige priser.

Men man skal som udgangspunkt, altid se frem til at blive smidt ud af omkring 4000 meters højde. Med andre ord så det absolutte adrenalinrush, det er uden tvivl en oplevelse man aldrig glemmer.

En stor del der først prøver det, bliver også bidt af sporten. Derfor er der de fleste steder også mulighed for at tage en uddannelse i udspring. Hvis man har basisuddannelsen, så er det relativt billigt at springe med faldskærm.

Hvis ikke man har basisuddannelsen så er det vigtigt, at man har sat en god del til siden. Det koster nemlig hurtigt 3000 kroner, alt efter hvor man vælger at springe fra i Danmark.