Resultaterne er det allerbedste

REKLAME I BEAUTÉ PACIFIQUE

Annonce Har du prøvet af være generet af et hudproblem? Det er der rigtig mange, der har, og de sidste 11 år har Mona Holm hver dag gjort en indsats for, at de kunder, hun møder, får en hud i balance

Hvid kittel, hvid t-shirts og sorte bukser. Det har sådan nogenlunde være uniformen de sidste 11 år, når Mona Holm sammen med Beauté Pacifique har sat kursen mod en af landets forhandlere for at hjælpe kunderne med at få en bedre hud og mere velvære i dagligdagen. Og hun har hjulpet rigtig mange i årenes løb, når hun har analyseret deres hud, lyttet til deres behov og anbefalet netop de produkter, som, med en målrettet indsats, kan hjælpe hver enkelt med at få en stærkere, sundere og mere velfugtet hud. En hud, man kan være stolt af og som føles dejlig at være i.

Monas tro følgesvend har i alle årene været Beauté Pacifiques ultralydscanner, som kan give indblik i hudens dagsaktuelle tilstand og sladre om, hvad huden har behov for i de dybere lag.

– Det allerbedste ved mit arbejde er, når jeg kan se resultater. Når en tør og eksempræget hud er blevet blød og velfugtet eller når akneudbrud er blevet elimineret i en sådan grad, at jeg næsten står overfor en helt anden person, der stråler af selvtillid. Dét er det bedste, siger Mona.

Jeg bliver glad, hver gang jeg hjælper en kunde

De oplevelser har Mona haft mange af i årenes løb, fordi rigtig mange kunder kommer tilbage og får genscannet huden for at se produkternes effekt helt nede i de dybe lag.

– Én af dem, som har gjort stort indtryk, er Olivia. Olivia havde døjet med eksem helt sit liv – fra top til tå. Hun fortalte mig, at hendes dag altid begyndte med, at hun nøje skulle overveje sit tøjvalg, fordi det forkerte tøj ville genere hendes eksem i en sådan grad, at huden ville være kløende, irriteret og øm hele dagen.

Mona bredte sine vinger ud over Olivia i tre måneder, og i den periode fulgte Olivia Monas anbefalinger omkring hudplejerutiner- og produkter.

– Jeg ved jo, at vores produkter virker, men det gør mig alligevel glad helt ind i hjertet, hver gang jeg ser, at det jeg gør, gør en forskel.

Det gjorde det også med Olivia, der under Monas vinger oplevede markant færre eksemudbrud og så en effekt i en sådan grad, at hun fortsatte med produkterne.

– Jeg bliver glad hver gang, jeg hjælper en kunde, hvad enten det er med et hudproblem, som er generende i dagligdagen eller det er med at finde den øjencreme, der passer perfekt til kundens hud og behov.

SE MERE PÅ beaute-pacifique.com