De bedste sommeroplevelser venter i Kildeparken

Reklame | AKKC

AnnonceÅrets store nyhed, sommer i kilden, har fyldt programmet for juni og juli med loungehygge, musik, comedy, fodbold og børnesjov. Den står blandt andet på shows med lars hjortshøj og thomas hartmann, hygge for børnefamilierne med gurli gris og katrine bille, ølsmagning og meget, meget mere, som både nordjyderne og turisterne kan nyde godt af

Comedy med kendte navne

Et af de store trækplastre til Sommer i Kilden bliver uden tvivl et fyldigt comedy-program, der blandt andet indeholder Open Mic-arrangementer med comedy-værter som Jimmy Lauridsen og Jes Busk.

Derudover er der også flere shows med kendte navne fra den danske comedy-scene i kalenderen. Lars Hjortshøj, Andreas Bo og Natasha Brok går på scenen 30. juni, Mikkel Klint Thorius, Ane Høgsberg, Michael Schøt og Torben Chris optræder 9. juli, Omar Marzouk får selskab af Brian Mørk og Thomas Hartmann 13. juli og Mark le Fêvre, Kasper Gross og Brian Lykke lukker ballet 31. juli.

Også Huxi Bach går en tur på scenen i den hyggelige park med et show lørdag 3. juli.

Store oplevelser for de mindste

Børnefamilierne kan også godt begynde at glæde sig – flere af de mindstes yndlingskendinge kigger nemlig forbi Sommer i Kilden. Vores allesammens yndlingsfigur Gurli Gris går på scenen 28. juli, og skal nok sprede masser af glæde omkring sig. Derudover tager børnenes Ramasjang-darling Katrine Bille store og små med på en musikalsk rejse rundt om Jorden 2. juli.

Som noget helt nyt kan børne-bageentusiaster opleve nogle af deres store idoler fra Den store Juniorbagedyst 2021 i talkshowet Den Lille Bagesnak 14. juli.

Sjove workshops med Utzon Center og KUNSTEN

I løbet af juni og juli vil der være flere sjove børne-workshops. Her medbringer Utzon Center og KUNSTEN den boble-lignende sky kaldet SKUM, der leder tankerne tilbage på barndomsdrømme og himmelske eventyr. SKUM er en oppustelig struktur tegnet af BIG – Bjarke Ingels Group, som er blevet til gennem et samarbejde mellem CHART ART FAIR, Tuborgfondet og ARoS Aarhus Kun- stmuseum. Nu kommer den til Aalborg og kan opleves 26/6-5/7.

Mens SKUM står og bobler og lyser til Sommer i Kilden, kommer Kunstens Kreativitarium forbi med en skum-workshop 26.- 30. juni. I workshoppen kan børn og barnlige sjæle prøve kreative skumeksperimenter. Utzon Center popper-up i Kildeparken ved siden af SKUM med en kæmpe kridt-tegneworkshop 1.-5. juli. Faktisk så kæmpe, at den halve park bliver fyldt med tegninger, som giver en ægte fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde med tegninger i forskellig skala.

Ølsmagning og lækre picnickurve

Både 25. juni og 16. juli står i øllets tegn i parken, hvor der vil være ølsmagning og anekdoter ved Jørgen Rüdinger, der har mere end 20 års erfaring fra Carlsberg og har holdt flere end 300 øl- smagninger.

I samarbejde med Let‘s Eat Aalborg bliver det muligt at forudbestille en picnickurv fra enten Bistro V, La Bottega, Ma Petit France, Pingvin eller Ulla T til udvalgte Sommer i Kilden-arrangementer. De lækre picnickurve bliver leveret direkte på pladsen, så det er bare at læne sig tilbage og slappe af med et godt måltid mad og god underholdning.

Hyggelige sommerlounges

På udvalgte fredage og lørdage i løbet af de to sommermåneder vil der være vaskeægte lounge-stemning blandt de grønne trækroner i Kildeparken. Her vil der både være livemusik leveret af bands fra Aalborgs musikalske vækstlag, KORMA, samt DJ’s på scenen. Blandt andre Vingaard, Jonas Ringtved og Maaneland går på scenen. Også lokale Thomas Blum, der er kendt for hittet Alle Skuffer Over Tid, er med på en lørdagslounge.

Til alle arrangementer kan publikum tage et tæppe eller en klapstol under armen med hjemmefra, og der er lagt op til eftermiddage og aftener i afslappet stemning, hvor musikken kan nydes i ro og mag i flotte omgivelser.

Programmet til Sommer i Kilden opdateres løbende på sommerikilden.dk og Facebook-siden Sommer i Kilden. Her kan du også finde links til billetsalg til de forskellige arrangementer – nogle er med betalt entré, hvorimod andre er ganske gratis

– dog skal der rekvireres en billet til alle arrangementer på forhånd på grund af evt. smitteopsporing.