Sluk for hverdagen hos HimmerLand

Reklame | HimmerLand

AnnonceSommeren er over os, og ovenpå covid-19 trænger vi alle til en velfortjent ferie med nye oplevelser. HimmerLand ved Gatten tilbyder unikke oplevelser, der er skabt med kærlighed af HimmerLand-teamet, og de gør deres ypperste for at både gæster og besøgene får mest muligt ud af tiden sammen

HimmerLand har i mange år været kendt for sine golf- og spafaciliteter, men i de seneste år har det været et brændende ønske at kunne glæde endnu flere typer af gæster. Derfor har resortet gennemgået store renoveringer, der nu gør det muligt at tilbyde endnu flere oplevelser for familier, par og grupper på tur. Der er, kort sagt, noget for enhver.

Der er masser af mulighed for at koble af fra hverdagen hos HimmerLand, men man skal heller ikke være bange for at kede sig. Aktivitetsansvarlig Morten Hald har udviklet et sommerferieprogram, som er det største aktivitets-set-up, HimmerLand nogensinde har lanceret. Sommerprogrammet starter ved skolernes sommerferie den 25. juni og forløber syv uger frem til den 15. august.

Bio til børnene og gin til de voksne

Hver dag gennem de syv uger stiller resortet et kreativt værksted op, der opfordrer de yngste til at udfolde sine kunstneriske færdigheder. Her bliver alt udstyr stillet til rådighed ganske gratis, og alle kan være med. Hver torsdag, fredag og lørdag, når værkstedet lukker om eftermiddagen, afholdes der sommerbio om aftenen, hvor ungerne kan nyde gratis popcorn og saftevand. Det åbner samtidigt op for tid til at kræse om forældrene, der kan nyde tosomheden imens.

– Det kan være svært for mor og far at tage på gin-, øl- eller vinsmagning, for hvor skal børnene lige være? Derfor har vi valgt at lægge sommerbio for børnene i samme tidsrum som smagningerne for forældrene, så børnene kan hygge sig imens med film og popcorn, siger Morten Hald.

Der er mange andre aktiviteter på sommerens program. Blandt andet afholder HimmerLand forskellige workshops og kurser, der giver deltagerne mulighed for at give sig i kast med at lave pizzaer, flødeboller og jordbærtærter. Programmet byder også på skattejagt og bålhygge.

Hotelchef ved HimmerLand, Jane Andersen, fortæller, at der er kommet en stor opbakning og et nærvær i lokalområdet, hvor både sommerhusejere og folk fra de omkringliggende byer kommer forbi HimmerLand med børnene for at have en hyggelig dag med de mange aktiviteter.

– Selvom vi laver børneaktiviteter, så oplever vi, at forældrene er en lige så stor del af det, fordi oplevelserne på HimmerLand er noget, man gør sammen. Det giver en følelse af fællesskab, ro og tid til hinanden, siger Jane Andersen.

Børnefamilier på dagstur kan også købe billet til den indendørs svømmehal med vandrutsjebane, booke bowlingbaner eller spille minigolf på den – måske – bedste minigolfbane i Nordjylland.

Faciliteter i naturen

HimmerLands naturområde giver anledning til en lang række udendørsaktiviteter, og Morten Hald mener, at naturen omkring HimmerLand er noget særligt.

– Vi synes jo selv, at vi ligger i et dejligt naturområde, som egentligt er tæt på mange ting og har lidt af det hele. HimmerLand er en oase herude i det flade Himmerland. Ikke langt fra resortet har vi de himmerlandske heder, hvor vi har guidede mountainbike-ture, fortæller Morten Hald.

Hotelgæsterne og besøgende kan også leje cyklerne og tage ud på egen hånd. Hvis man hellere vil udforske området til bens, tilbyder resortet guidede løbe- eller vandreruter.

Oplevelser i naturen er en stor del af HimmerLands aktivitetstilbud, og det idylliske landskab giver både gode faciliteter og grundlag for samvær for par, grupper og familier. Morten Hald mener, at Sjørup sø, der kun ligger fem minutters gang fra resortet, fuldender pakken af landskab og natur med muligheden for at bade.

– I sommerprogrammet har jeg lavet en aktivitet, der hedder ’Sommer eller Sauna’, for selvom vi har sommer i Danmark, er det ikke nødvendigvis med lig med sol og varme. Derfor kan hotelgæsterne benytte sig af saunaen nede ved Sjørup Sø tre dage om ugen, og besøgene kan leje saunaen på timebasis, forklarer Morten Hald.

Stadig fokus på golf og spa

Selvom HimmerLand for nyligt har fjernet ”Golf og Spa” i navnet, er det ikke ens betydende med, at de gamle hovedfaciliteter ikke længere prioriteres. HimmerLand har som altid et stort fokus på golfsporten og tilbyder stadig sparring og kurser ved professionelle, så både garvede golfspillere og nybegyndere får de bedste muligheder for at dygtiggøre sig.

– Vores golfkørekort-kursus er meget populært, og vi har typisk udsolgt. Derfor har vi også ansat en ny ’golf-pro’, i erkendelsen af, at vores gæster gerne vil modtage undervisning i form af kurser eller personlig træning, fortæller Jane Andersen.

Golfbanerne har netop gennemgået en renovering, der stod færdig op til resortets årlige golfturnering, Made in HimmerLand, og her har golfspillere fra hele Europa kunne spille på knivskarpe golfbaner.

– Vores golfbaner har aldrig stået smukkere, end de gør nu, og golfspillere valfarter i øjeblikket til HimmerLand for at benytte sig af golffaciliteterne, og det forventer vi også fortsætter hen over sommeren, siger Jane Andersen.

Jane Andersen fortæller også, at den anden hovedfacilitet, spaen, stadig er særlig central for HimmerLands oplevelser og kan nydes af sommerens gæster, der ønsker at komme helt ned i gear.

– Her lægger man mobilen fra sig, og nyder roen og tiden sammen. Derfor har vi også dage, hvor vi tilbyder hele familier at kunne være med til at opleve den unikke stemning, der er i spaen. Derudover er det også et sted, hvor man kommer som par, mor og datter eller venner og nyder tosomheden og kvalitetstid sammen, fortæller Jane Andersen.

Snart har spaen 10 års jubilæum, og med navneskift fra ”Nordisk Spa” til ”Himmerland Spa” planlægges også en overhaling af HimmerLands hovedfacilitet til livsnyderen, og et nyt fokus på beauty-delen åbner op for endnu flere oplevelser.

– Vi har nu fået mulighed for at oprette neglekurser, hvor for eksempel veninder kan komme op og have hyggetid sammen med professionelle, der ved noget om neglepleje og skønhed, fortæller Jane Andersen.

Ombygningen af HimmerLands Spa påbegyndes efter sommeren, og den forventes at være færdig i 2022.

Nordens førende oplevelsessted

Teamet bag resortet er ikke bange for at kaste bolde op i luften for at gribe dem igen, og Morten Hald understreger, at HimmerLand er et sted med klare ambitioner.

Vi har en overordnet vision om, at vi vil være Nordens førende oplevelsessted gennem folkelighed, service og kvalitet. Og med alle de ting, der skyder op omkring os lige nu, vil jeg bestemt mene, at det er inde for rækkevidde, fortæller Morten Hald.

Både Hotelchef Jane Andersen og Aktivitetsansvarlig Morten Hald er enige om, at HimmerLand er et sted, som danskerne bør putte ind i deres sommerferie-kalender.

– HimmerLand er med til at give en følelse af, at man slukker for hverdagen, og her har man valgt at prioritere tid sammen med familie eller venner. Her på HimmerLand er tiden din egen, om det så er spa-tid, hyggetid eller ferie-tid, og her tager man et aktivt valg om at tage herhen og få gode oplevelser og tid til hinanden, fortæller Jane Andersen.

Efter sommeren glæder teamet sig til at søsætte endnu flere projekter som blandt andet en ny Multihal, en koldhal og landskabsplaner for området, som skal give endnu flere kvalitetssikrede muligheder og oplevelser på HimmerLand for både store og små.

Se mere på himmerland.eu