Opfyld iværksætterdrømmen

Reklame

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

 

Danskere er nogle af de største i verden, når det kommer til iværksætteri. Det er heldigvis ikke så langt fra drøm til virkelighed, som du måske tror, og det er nemt at oprette din helt egne virksomhed. Her kan du læse mere om hvordan, så du kan opfylde din iværksætterdrøm og komme i gang allerede i dag.

Fra drøm til virkelighed

Det er nemlig ikke så langt fra drøm til virkelighed i hvert fald ikke særlig langt fra drøm til egen virksomhed. Der er dog nogle ting, du skal vide først, og som skal være på plads, inden du tager skridtet helt ud som iværksætter på fuld tid. Der er mange, der drømmer om at være sin egen chef, men det er vigtigt at tænke over, hvilken slags virksomhed man opretter, når man skal oprette egen virksomhed.

Mange iværksættere vælger at oprette enkeltmandsvirksomhed, men det er også muligt at oprette det, der hedder et ApS eller et anpartsselskab. Det mange ikke ved, er at denne form for selskab, faktisk er en af de mest populære i Danmark. Læs mere om hvad et ApS er her.

En af de ting, der gør netop ApS så populære, som de er, er at man ikke hæfter for selskabet med sin privatøkonomi. Det kan være en god ide at lave et klart skel mellem privat og virksomhed, lige når det kommer til din økonomi, i tilfælde af at noget skulle ramme din virksomhed. Man skal stille en kapital på minimum 40.000 kr. for at oprette et ApS, men det behøver ikke være kontant. Det kan også være baseret på aktiver som bil, industrimaskineri eller lignende.

Opret dit ApS med NEMSELSKAB og se hvor nemt det er at stifte sit eget selskab. Måske er det lige det, du mangler for at komme i gang med iværksætterdrømmen for alvor? Det er altid en god ide at alliere sig med en dygtig advokat, så man er sikker på at få det hele skræddersyet til sine behov, og den bedste rådgivning hele vejen.

Beskyt dine immaterielle rettigheder

Som iværksætter er det helt essentielt at beskytte sine immaterielle rettigheder, så man undgår at blive kopieret. Det er intet, der er så surt, som at have en god ide, som nogen andre vælger at bruge og profitere på. Heldigvis er dette noget man kan beskytte sig mod, men det kræver, at man ved, hvad det er man skal beskytte og hvordan.

Hvis du har en god ide, kan det også være, at du skal undersøge mulighederne for at få et patent. Som udgangspunkt er det dog vigtigt, at du har fokus på varemærkeregistrering, når du lancerer din iværksættervirksomhed. Det er nemlig her, rigtig mange træder forkert, fordi de ikke tænker på at gøre det helt fra start af, inden det er for sent.

Derfor skal du være på forkant som iværksætter med at beskytte dine immaterielle rettigheder, så du er sikret mod domæneanklager eller at nogen kopierer dit varemærke. Dette kan en god jurist, med speciale i netop immaterielle rettigheder hjælpe med.