Anmeldelse: Alletiders Juleshow 2020 – en magisk oplevelse

Tekst Betine Brix | Foto Musikkens Hus/René Jeppesen

For sjette gang præsenterer TV 2 og Musikkens Hus i Aalborg et fantastisk og festligt tv-show for hele familien. Det er et show, der dyrker traditionerne og overrasker med super underholdende indslag. På trods af coronaens rasen, hvor vi i forhold til restriktioner ikke må sidde for tæt i koncertsalen, har man valgt en god indretning i form af kæmpestore, smukt indpakket gaver på de pladser, man ikke måtte sidde på. En virkelig god idé i stedet for tomme sæder.

TV 2 inviterede onsdag 9. december indenfor i Musikkens Hus til en smuk julefest med store danske solister akkompagneret af det kompetente Aalborg Symfoniorkester med dirigent Henrik Svenning i spidsen.

Koncertsalen var med sine snehvide vægge og julerøde stole den perfekte ramme om årets smukkeste juleshow, hvor en række store danske stjerner skal opføre nogle af de mest elskede og kendte julemelodier.

Alletiders Juleshow har i år et skønt værtspar i form af Natasja Crone og Rasmus Bjerg. De to er en skøn kombi og da de griber mikrofonen for at synge en duet sammen går det rent faktisk rigtig fint. Det havde jeg ikke lige set komme.

Blandt dette års kunstnere finder vi blandt andre Lau Højen fra Carpark North, Hjalmer, Ida Corr, Michael Falch i en duet med sin datter Mathilde Falch, Anne Linnet, Peter Mygind, Alexander Oscar og X Factor-vinderen Alma Agger. Der ud over er der pænt besøg af Bager Jørgen (Søren Østergaard), der er på glatis, da han aldrig før har danset med julebag.

Man kan roligt glæde sig til en festlig, smuk og underholdende aften, hvor julestemningen fra første strofe vil brede sig hele vejen ud i de danske stuer. Julestemningen bør efter dette show være helt i top.

Jeg bliver som Aalborgenser nødt til at fremhæve vores smukke musikhus – både for stemning og lyd. Jeg er utrolig stolt af den høje standard koncertsalen har, af symfoniorkesteret formåen – dirigentens dygtighed og humoristiske indslag – ja, alt går op i en højere enhed i dette års Alletiders Juleshow.

Derfor bliver det til 6/6 stjerner.

Sendes onsdag 23/12 kl. 20:30 – 21:50 på TV2