Test af: Glattejern fra Remington

TEKST REDAKTIONEN | FOTO PRESSE

Sponsoreret indlæg

På redaktionen har vi været så heldige at få lov til at teste PROluxe-glattejernet fra Remington, og vi er meget begejstrede.

Vi kender vel alle til det med, at det er ikke om morgenen man har allermest tid. Dynen er varm, og man snoozer måske lige vækkeuret en ekstra gang, og lige pludselig har man rigtig travlt inden man skal ud af døren.  Men med dette glattejern bliver det muligt stadig at komme ud af døren med en lækker frisure, selvom man måske er i tidspres.

Jernet er rigtig nemt at bruge, og vi oplever at frisuren holder længere og føles glattere end, hvad vi ellers har været vant til. Jernet anvender den nyeste teknologi, OPTIheat-teknologi, der sørger for at jernets keramiske plader tempereres optimalt.

På glattejernet er der 9 forskellige temperaturindstillinger, hvilket gør det nemt at vælge den temperatur der passer bedst til ens hår. Det er meget dejligt, at man på den måde kan styre varmen, og selv justere det alt efter hvilken frisure man laver.

Glattejernet er som nævnt perfekt til en lidt travl morgen, hvor man ikke har flere timer til at stå og ordne hår i. Derudover er glattejernet utrolig nemt at lave krøller med, og du får hurtigt de lækre mest bløde ”naturlige” krøller.

Dette jern er så meget mere end bare et glattejern, og får en stor anbefaling med herfra.