Efterår i Nordeuropas største akvarium i Hirtshals

REKLAME | NORDSØEN OCEANARIUM

[Reklame]

Havfuglenes og fiskenes levesteder og bevægelsesmønstre hænger sammen, og det vil Nordsøen Oceanarium sætte fokus på hele efteråret. I efterårsferien (uge 42) kan gæsterne dyste sig vej igennem udstillingen og blive klogere på dyrelivet omkring Danmarks kyster. Der vil være gode præmier på spil, blandt andet et gavekort på overnatning til fantastiske B&B by the Sea i Hirtshals. Blandt meget andet I får en masse at vide om ålens forunderlige vandring på mere end 5000 km til Sargassohavet. Historien om, at mange havfugle flyver mange tusind km sydpå om vinteren og tilbage til Danmark, når foråret nærmer sig bliver også fortalt. Man kan også se syv specielle eller sjældne lokale fuglearter udstillet i flotte glasmontre, samt meget mere.

Birds in motion 
– særudstilling udover det sædvanlige

Fra primo september og tre måneder frem er det muligt at opleve en helt speciel fugleudstilling lavet af kunstner og tidligere zoologisk konservator Erling Mørch. Værkerne er udført i cortenstål og bærer præg af kunstnerens store interesse for fugle og deres bevægelser. Værkerne vil stå i udstillingerne ude og inde.

Efterårsferien med aktiviteter for hele familien

I efterårsferien (uge 42), vil det, foruden ”fugl, fisk eller midt imellem” og Birds in motion, være muligt at komme med på fuglesafari til Hirtshals Havn og Hirtshals Fyr, hvor der spejdes efter fugle og andet spændende dyreliv. De yngste gæster kan male fugle- eller fiskemasker i krea-værkstedet, og som sædvanligt er der daglige fodringer af klumpfisk, havdyr i store og små akvarier samt sæler. Og mon ikke det også bliver tændt op på bålpladsen i det 6000m2 store udendørs område.

Halloween

Søndag den 30. oktober byder akvariet på HYGGELIG UNDERHAVS UHYGGE under havet med døde pirater, fiskespøgelser og havfrueskeletter hvor børnene blandt andet skal finde piraternes sunkne skat! GRATIS INDGANG HVIS MAN ER KLÆDT UD FOR BÅDE UDKLÆDTE BØRN OG VOKSNE.