Murer-Kjeld flytter fyrtårn på Kreta

Reklame I SunCharter

(Reklame)

Med sin nordjyske hittepåsomhed var Murer-Kjeld selvskrevet til rollen som anti-pangl ambassadør for rejseselskabet med sloganet ´mere ferie – mindre pangel´

På de sociale medier kan du i øjeblikket se en række videoer med Murer-Kjeld, der sætter kursen sydpå for at hjælpe nordjyske feriegæster fra rejseselskabet SunCharter med at løse alskens udfordringer, der kan opstå under ferien.

Det hele starter i Aalborg Lufthavn, hvor Murer-Kjeld slipper igennem security med sav, hammer og vinkelsliber. Efter at være velankommet på ferien, redder den gæve murer de ferierende familier fra den daglige solcremestrid, idet han opfinder en solcremesprøjte, der er populær blandt de mindste gæster.

Herefter går turen til stranden, hvor Murer-Kjeld fra sin solstol kan se tidevandet true med at ødelægge et sandtårn. Sandtårnet er selvfølgelig bygget i stil med Rubjerg Knude Fyr – og er der noget, Murer-Kjeld ved noget om, så er det at flytte fyrtårne. Straks får han samlet alt fra pizzaskovl til ølflasker og gammelt skibsreb, og får flyttet fyrtårnet af sand tidsnok til, at det ikke må lade sin skæbne i de sydlandske bølger.

– Smilet er ikke til at tage fejl af, hverken hos Murer-Kjeld eller hos SunCharter. Vores samarbejde har været en fornøjelse, og Murer-Kjeld er præcis, som man kender ham – total jordnær og løsningsorienteret – og det er også sådan, vi ønsker at være som rejseselskab, lyder det fra marketingchef Nikolaj Lykke Viborg.

Du kan opleve Murer-Kjeld som Anti-pangl ambassadør på SunCharters Facebookprofil og på: www.suncharter.dk/murer- kjeld