Musikkens Hus præsenterer helt særligt Sankt Hans-arrangement

Traditionen tro fejrer Musikkens Hus Sankt Hans den 23. juni, men den aktuelle situation har fået koncerthuset til at tænke i nye baner og arrangere et helt særligt Sankt Hans-arrangement

 

Sankt Hans nærmer sig med hastige skridt, og nordjyder kan se frem til en Sankt Hans-fejring ud over det sædvanlige. Set i lyset af de aktuelle omstændigheder præsenterer Musikkens Hus i samarbejde med TV 2 Nord et nytænkende Sankt Hans-arrangement, der blandt andet vil byde på koncert, stort Sankt Hans-bål og båltale.


– Vi er rigtig glade for, at vi til trods for den aktuelle situation kan holde fast i vores tradition om at fejre Sankt Hans. Det bliver lidt anderledes i år, men det er heldigvis lykkedes os at skabe et helt specielt arrangement, hvor nordjyderne får rig mulighed for at fejre den specielle aften med alt, hvad det indebærer, siger adm. direktør i Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester Lasse Rich Henningsen.

Den 22. juni indtager dirigent Peter Ettrup Larsen Koncertsalen sammen med Aalborg Symfoniorkester, Nordjysk Pigekor og Klarup Pigekor til en særlig optræden uden publikum, som vil blive optaget og sendt på TV 2 Nord den 23. juni klokken 19.45.

Efter koncerten vil TV 2 Nord sende live fra Sankt Hans-bålet i Nørholm, hvor båltaleren i år er skuespiller Merete Mærkedahl. Ved bålet vil korsangere fra Klarup Pigekor synge for på klassiske midsommersange ledsaget af messingblæsere fra Aalborg Symfoniorkester.