mo design

Reklame I mo design

mo design er distributør af italienske kontraktmøbler til uden- og indendørs brug, samt engelske tekstiler til meget hårdt brug, til forhandlere af møbler og specialinventar til hotel og restaurationsbranchen, kontor og kantine, undervisnings- og plejesektoren samt marine- og krydstogtindustrien

Siden 2016 har mo design været distributør i Danmark og Norge for italienske Gaber og Billiani, der ligesom virksomhedens andre leverandører er udvalgt med omhu.

– Vi kender vores leverandører rigtigt godt igennem et mangeårigt tæt og åbent samarbejde. Dette kommer ikke mindst vores forhandlere og deres kunder til gode. De repræsenterer hvert deres segment, men supplerer hinanden flot, fortæller direktør Malene Flensted Urup.

Gaber Nuta Light Collection

Italiensk kvalitet

Italienske Gaber har stort fokus på nytænkning, detaljefokus og designkvalitet. Med et bredt sortiment af møbler i plast, stål og polster, samt æstetiske akustikpaneler, imødekommer Gaber alle indretningsbehov til kontraktmarkedet, og er kendt verden over for innovative designs, som sikrer en stabil høst af store designpriser. Derudover har de også fokus på at optimere produktionsprocessen, og har en 0-spildsproduktion forsynet af elektricitet fra eget solcelle anlæg.

Billiani er også italiensk og har træ og farver som omdrejningspunkt i et sortiment, der repræsenterer en bred vifte af individuelle stilarter. Deres møbler er produceret i FSC certificeret træ, og alle produkter er af meget høj kvalitet med en flot finish. Billiani har i mange år leveret møbler til restauranter og hoteller verden over, og har en lang og imponerende referenceliste.

Dedon Mbrace Mood

Banebrydende tekstiler

I 2019 blev mo design repræsentant i Danmark og Norge for brandet DEDON, der er kendt verden over for deres smukke og luksuriøse udendørsmøbler. DEDON blev grundlagt på innovation, begyndende med den banebrydende fiber DEDON Fiber, der er luksuriøs og vejrbestandig. Det, der fulgte, var en revolution inden for outdoor Living, hvor DEDON blandt andet engagerede verdenskendte designere, byggede en nulspildmøbelproduktion på Cebu Island i Filippinerne og skabte ikoner af moderne designs.

Både fremstillingen af DEDON Fiber i Tyskland og af møblerne på Cebu Island i Filippinerne foregår i egne produktionsfaciliteter. Møblerne er flettede i hånden, hvor en flere hundrede år gammel tradition holdes i hævd og bevares. DEDON ́s håndvævere i Filippinerne arbejder tæt sammen med designerne, når der udvikles nye mønstre, former og farver. På den måde er et stærkt specialiseret håndværk kombineret med innovativ teknologi og gjort bæredygtigt.

Mo design forhandler desuden tekstilbrandet AGUA, som er førende inden for tekniske tekstiler til alle kontraktmarkeder; hotel og restauration, uddannelsessektoren, forvaringssektoren, hospital og sundhedspleje, krydstogt– og marineindustrien. Agua ́s tekstiler og kunstlæder er Oeko-tex certificerede, lever op til REACH forordningen og er alle 100% ftalatfrie.

mo designs ambition er at være den lette samarbejdspartner for vores forhandlere.

 

mo design ApS · Businesspark Tylstrup Tylstrupvej 12 · DK 9382 Tylstrup

mo-design@mo-design.dk · +45 86 38 21 11 www.mo-design.dk