Masser af FREDAGS HYGGE i Karolinelund

Sommeren er over os og Skråen ligger ud med masser af fede oplevelser! OG det bedste af alt – det er ikke kun om fredagen, men nu også torsdag og lørdage!

Fredags Fest bliver der jo ikke i år i Karolinelund.
Men både Karolinelund og Fredagene er der jo stadig.
Så nu byder Skråen velkommen til masser af FREDAGS HYGGE i Karolinelund.
For 2 uger siden startede forsalget til Jacob Dinesen d. 10. juli.
Den blev udsolgt på kort tid, og en ekstra koncert er sat i salg d. 9. juli.
Og siden har ideen så bredt sig – så der er 5 ekstra gange Fredags Hygge i Karolinelund
Og glæd dig til endnu flere intime sommeroplevelser!
Skråen arbejder energisk på det – så følg programmet for Skråen og Karolinelund på www.skraaen.dk
Der sælges kun 500 siddepladser pr. aften i teateropstilling, og Skråen tager selvfølgelig de nødvendige hensyn til afstande mellem publikum, så det bliver intimt og hyggeligt og unikt på den ansvarlige måde.
Og der er selvfølgelig både åben i barer og snackboder
Lørdag 4. Juli kl. 16
HR SKÆGS HOTEL
Familieunderholdning – forsalg kun 125 kr incl. Gebyr

Hr. Skæg er tilbage! Denne gang inviterer han hele verden indenfor og vækker nysgerrigheden for sprog.

Hr. Skæg åbner sit helt eget hotel. På et hotel møder man mennesker fra hele verden, og det er ikke altid lige let at forstå, hvad de vil. Sammen med Danmarks klogeste publikum og sin ven Vinter, kaster Hr. Skæg sig alligevel ud i forsøget og finder ud af, at engelsk faktisk ikke er så svært, som folk går og tror.

Sjov læring for børn

Som altid med Hr. Skæg handler det om at lære, men først og fremmest skal det være sjovt og spændende. Læring opnås bedst, når man har det godt, og showet er designet til at give børnene succesoplevelser. Det giver selvtillid og opdage, at man kan mere end man tror, og i Hr. skæg Hotel lærer børnene, at det godt kan lade sig gøre at forstå hinanden, selvom der ikke tales samme sprog.Intet Hr. Skæg-show uden musik. Sammen med sin makker Vinter, han Hr. Skæg begået en serie spritnye sprogsange som selvfølgelig indgår i showet. Så er du mellem 2 og 99 år, og i humør til at grine, gyse, synge, danse og blive klogere, er her et show, du ikke bør gå klip af.

 

 

Lørdag 4. Juli kl. 20
SKO/TORP Trio               
Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen, for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år, og det er Sko/Torp med 80-90 koncerter om året hvert år. Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig over at turnere med det gamle katalog, men også med de nyeste sange fra albummet Heaven Is On Our Side fra 2018 og Afterhours fra 2016.
De har spillet utallige gange i en tæt pakket Skråen. Denne gang er det på stolerækker i Karolinelund, men sangene, den fantastiske sangstemme fra Søren Sko og det eminente guitarspil fra Palle Torp er det samme, så mon ikke også stemningen bliver som den altid er til en Sko/Torp koncert – helt i top.
Forsalg kun 145 kr incl. Gebyr.
Torsdag 9. Juli kl. 20 – ekstra
Fredag 10. Juli kl. 20 – udsolgt
JACOB DINESEN solo               
Skråen indbyder til Hygge i Karolinelund med en helt unik oplevelse – Jacob Dinesen solo.
Jacob Dinesen er en komet i dansk musik. Han debuterede i 2017 og voksede nærmest ud af ingenting og erobrede de danske hitlister og spillesteder. Han har spillet flere udsolgte koncerter på Skråen og begejstret et stort publikum i Skovdalen sidste år.
Nu kan du opleve ham solo og høre sangene og den store stemme i en intim og nærværende koncert i Karolinelund.
Forsalg 245 kr incl. Gebyr.
Fredag 24. Juli kl. 18.30
MICK ØGENDAHL’s Forsamlingshus med vennerne Jonas Mogensen og Mahamad Habane
Da Corona lukkede Danmark ned, åbnede hukommelsen op. Alle tænkte: Kan alt blive det samme igen ? Tænk da forsamlingshuset lagde hus til gak og løjer. Da cigaret-fadet blev båret rundt af en træt Else i forklæde. Cigaretterne er væk og det er Else nok også… MEN GAK OG LØJER DØR ALDRIG!!!.

Vær med når Mick Øgendahl rykker forsamlingshuset udendørs og tager Jonas Mogensen og Mahamad Habane med. Tre komikere, som har været spærret inde alt for længe, springer ud som kåde kalve på en kløvermark. Disse komikere bliver nok den sjoveste flok klovdyr, Danmark har set siden alt lukkede ned.

VI SES I DET GRØNNE!!!

 

 

 

Lørdag 1. Aug. kl. 20 
LIS SØRENSEN 
med band – akustisk              
Forsalg 285 kr incl. Gebyr
Fredag 7. Aug. kl. 20
LARS LILHOLT 
med band – akustisk              
Forsalg 285 kr incl. Gebyr
Se mere om programmet for Skråen og Karolinelund på www.skraaen.dk