Anmeldelse: Brian Mørk Show på Skråen

Tekst Betine Brix | Foto Presse

‘En Live-udgave af Brian Mørk Show, som man kender det fra tv og podcast kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske’.

Dette var ordene i forbindelse med offentliggørelsen af Skråens gen-åbnings show onsdag 11. Juni. Billetterne blev revet væk på få timer og man arrangerede hurtigt et ekstrashow DAGEN FØR, altså 10. Juni.

Sikke en aften – Salen var indrettet med stole og små boede, der gjorde at publikum holdt afstand. Alle forholdsregler var opfyldt og der var i den nye stoleopsætning kun plads til 200 publikummer mod de normale 450.

Brian Mørk bød velkommen og lovede en aften ud over det sædvanlige – en aften hvor hans to gæster kom en tur i den varme stol og skulle opleves i forskellige improviserede karakterer.

Publikum blev efter præsentationen af vores lokale Nicolaj Lange og Jimmy Lauridsen fra Randers (finalist 2018 i DM i stand up) bedt om at komme med nogle persontyper. Der blev råbt: munk, frisør, fisker, feminist, våbenhandler og mange andre.

Efter en kort pause kom Nicolaj og Jimmy ind på scenen som feminist og fiskeren Tango-Tanja, der skulle interviewes af Brian Mørk. Det kom der et improviseret rollespil ud af, hvor salen var ved at koge over af grin. Det blev ikke mindre sjovt efter pausen, hvor Jimmy og Nicolai havde andre karakterer med på scenen. Det blev til mange skæve, crazy og gakkede snakke, som var enormt morsomme.

Brian Mørk klarede den rigtig fint som vært og var vanvittig god til at spørge ind og få uddybet de rigtige steder.

Nicolaj Lange havde en virkelig fin timing og var kvik til at gribe situationen – hans nærvær og indlevelse gav nogle hylende morsomme sætninger, eksempelvis Frisør-Tage, som havde en salon i Gladsaxe, der selvfølgelig hedder ’Glad for sakse’.

Jimmy Lauridsen, som jeg aldrig har oplevet før var en super god oplevelse. Han var mere stille, men kom med nogle virkelig absurde fortællinger og hans fremførsel af Jak med den amerikanske accent var en af aftenens højdepunkter.

Alt i alt en gennemført morsom oplevelse – Brian Mørk Show for fuld speed, når det er bedst.

5 store stjerner herfra