Magi i luften

Reklame | Butik Chové

Annonce – Det er magisk at gå ind ad døren til Jyttes ‘slaraffenland’, Butik Chové i Nørregade i Aalborg. Butikken bugner af romantik og imponerende, glitrende opstillinger til enhver festlig lejlighed. Du føler dig i feststemning allerede ude på gaden, når den røde løber og helium balloner lokker dig indenfor, og Jytte hjerteligt og festklædt byder dig velkommen

Netop balloner har en særlig plads i Jyttes hjerte. Du kan ”bland- selv” balloner i alverdens lækre former og farver, klassisk eller metallic og intet er så livsbekræftende, som når Jytte forærer et barn en ballon. Barnets indlevelse og betagende glæde er løn i sig selv for Jytte. Det er tydeligt, at hun brænder for at hjælpe sine kunder. Jytte lever sig ind i kundens ideer og behov og finder gerne ledig tid i kalenderen for at sikre, at kunderne får netop den vejledning og det pynte-tema, der skaber deres perfekte fest. Om det er konfirmation, bryllup, baby-shower, børnefødselsdag mv. Uanset om de kommer for at supplere deres festartikler, eller de køber det hele ved Jytte.

Jyttes butik bugner, og det er tydeligt, at der er alt – som i alt – hvad hjertet og festglade kunder begærer for den vellykkede fest. Butikken byder på Aalborgs største udvalg af festartikler og feststemningen sprudler i Butik Chové. Jeg mærker det – kunderne mærker det og Jytte mærker det dagligt, når nye eller tilbagevendende danske og udenlandske kunder viser deres tydelige begejstring. ”Wauw, det pynt må jeg have til min fest” ”..Sikke lækre servietter”, ”..sæbebobler på bordet, hvor flot” …begejstringen vil ingen ende tage og Jytte stortrives her, hvor kreativiteten blomstrer. Her kan hun hjælpe og vejlede alle de glade kunder.

– Det skal være som om kunderne træder ind i en drømmeverden, hvor der altid er et positivt fokus, det gør min butik og mit arbejde unik, smiler Jytte.

Prinsen på den hvide hest

Jyttes ”festlige” eventyr startede, da hun mødte prinsen på den hvide hest og skulle holde havebryllup…en stor research afslørede, at det var svært at handle alt festivitas og pynt et sted. Det måtte Jytte gøre noget ved, for Jytte er en spontan, handlekraftig kvinde. Jytte og hendes mand er et godt team, mener Jytte. Sådan opstod Butik Chové. Jytte har tidligere været butiksejer på Sjælland, og det voksede hurtigt fra to oliekridt til en hel kunstforretning. Og alt det hun ikke vidste, det lærte hun undervejs. Jytte er iværksætter uden begrænsninger og uden bekymringer.

Fremtidens butik

Eventyret fortsætter, for Jytte har masser af ideer til at udvikle butikken både på Instagram og på web-shoppen. Det hele foregår i et tempo, hvor Jytte har sig selv med, i alt det hun laver. Jytte har netop ansat en hjælper på timebasis til at oprette og beskrive de mange varer på webshoppen. Desuden påtænker Jytte at lave kundeaftner med inspiration til kreativ pyntning med udgangspunkt i kundernes ønsker og behov og trends. Jytte har også tænkt bæredygtighed ved at sælge sugerør i papir samt lys og servietter fra de tre populære bæredygtige mærker Bækkelund by MANK A/S, Ambiente og Ihr.

Konfirmation for døren

Der findes uendelig mange festtemaer. Netop nu i de kommende måneder er konfirmationspynt efterspurgt. Mødre og deres unge kommende konfirmander kommer til Jytte med deres ideer og får gode tips omkring tema, farver og tilbehør. Alle kan de glæde sig til Jyttes populære borddækninger, hvor der er brugt de smukkeste servietter og det flotteste pynt. Der er meget inspiration og gode tips at hente.

Jytte forklarer,

– Det handler om at tage udgangspunkt i den unge. Har de en bestemt interesse eller en yndlingsfarve, så finder vi et fedt og festligt set-up eller pynt til sangskjuleren. Uanset om interessen er golf, skøjter, tennis, fodbold, musik, sejlads eller noget helt andet. Nu er det ikke kun en dans på roser at drive festbutik. Det er hårdt arbejde og Jytte bruger meget tid på at scanne markedet for de lækreste produkter, og hvad rør sig i den kommende sæson.

– Det betyder, at du som kunde altid kan være sikker på, at jeg har netop den type ballon, den specielle printede serviet, i den helt rigtige farve, det perfekte banner til brylluppet, det smukkeste brudepar til bryllupskagen, det sødeste pynt til det lækreste baby-shower, fortæller Jytte.

BOUTIQUE CHOVÉ

Nørregade 29, 9000 Aalborg

boutiquechove.dk
chove@boutiquechove.dk
Telefon: + 45 22 93 60 45