Kunst- og designmarkedet NEU vender tilbage for femte gang

Når kunst- og designmarkedet NEU finder sted for femte gang bliver det med endnu mere kreativitet! Foruden de mange skønne kunst-, design- og håndværksudstillere byder det populære marked denne gang også på kreative workshops.

Der er endnu mere kreativt at spore når kunst- og designmarkedet NEU rykker ind i Kedelhallen i Nordkraft den 17. november.

– De 58 stande på markedet er fyldt med både upcoming og veletablerede navne indenfor kunst, design og håndværk. Denne gang bliver der for første gang også rig mulighed for at teste egne kreative evner af og måske endda få lavet en julegave, der kan tages med hjem, siger Sofie Ellegaard, der står for markedet sammen med Anne Østenby og Line Agerbo.

Hos Kunst- og Designmarkedet NEU kan du i år lave julepynt eller en hjemmelavet julegave i en af de 6 kreative workshops.

Seks super kreative ildsjæle afholder workshops for børn og voksne mellem klokken 10-14 på Turbinetorvet.

– Der er blandt andet mulighed for at prøve kræfter med at lave smykker, linoleumstryk, papirklip, julepynt og juleophæng. Følg med på facebook eller instagram, hvor vi løbende præsenterer alle de spændende workshops, forklarer hun.

Trioen bag markedet fortæller, at de har vægtet workshops med et juleislæt, så det er muligt at designe og lave sine egne julegaver.

– Vi er benhårdt gået efter at både workshops og markedet skal være et bredt udsnit af, hvad der rør sig inden for boligindretning og design, og at der er noget til både børn og voksne, fortæller Anne Østenby.

Det er femte gang, at de tre Aalborg-iværksættere arrangerer NEU i Kedelhallen.

– Vi glæder os endnu en gang til at åbne dørene til NEU og sammen en lang række kreative designere og kunstnere byde velkommen på det stemningsfyldte marked i Nordkraft, fortæller Line Agerbo.

Kig forbi NEU lørdag den 17. november mellem kl. 10-17 – husk at der er fri entré!