Costa del Nordkraft redder din sommer

Stranden i Kedelhallen er åben fra tidlig morgen til sen aften. Tag en slapper og lad ungerne lege i sandet. Når mørket falder på, er der musik, film og stand up på strandscenen.

Sponsoreret

Husker du sidste sommer? Blev din strandtur aflyst, og regnede din picnic væk? Bare rolig – sådan bliver det ikke i år.

I Nordkraft kan du hver dag fra den 4. juli til og med 5. august tage på stranden i tørvejr og +20 grader – helt uden at skænke solcremen eller paraplyen en tanke. En gigantisk sandkasse i Kedelhallen fyldes op med strandsand, legetøj, liggestole og ikke mindst underholdning.

I dagtimerne kan børnefamilier, dagplejere og institutioner komme forbi og hygge og lege i sandet. Har du god tid, så lån en bog fra bibliotekets bog-bytte-reol, og nyd en stund med fødderne i sandet.

Vi har garanti for tørvejr og håber på, at alle strandglade aalborgensere har lyst til at kigge forbi Kedelhallen denne sommer, uanset om de har brug for en pause fra regnen eller solen, lyder det fra Mads Bang Pedersen, som er ledende koordinator i Nordkraft Event.

Sommerhyggen er sikret, og aftnerne er altid lune i Kedelhallen.

Underholdning for alle

For de mindre børn er der hver onsdag og lørdag kl. 17 en spændende skattejagt i sandet. Her kan man grave efter gavekort til is og badedyr.

Når aftenen falder på, er der masser af underholdning på stranden:

Hver onsdag kl. 21 liner Skråen op til Songwriters Beach Club med dygtige upcoming bands og singer-songwriters. For eksempel kan du i løbet af sommeren opleve Sigurvin Sigurdsson og The Devils Tiny Chains.

Hver torsdag kl. 21.30 viser Biffen Solnedgangsfilm. Her kan du blandt andet opleve den danske film Gud Taler Ud og satirefilmen Stalins Død. Kom i god tid og start med en kaffe eller drink fra beachbaren kl. 20.30.

Om lørdagen sørger Skråen for et godt grin fra kl. 21 med Comedy Beach Club. Her optræder en række stærke navne fra dansk stand-ups spirende vækstlag. For eksempel åbner Hjalte Rytter, Christian Bols og Jimmy Lauridsen latterklubben onsdag den 4. juli. Senere på måneden kan du opleve impro-stand up i form af Den Sorte Kyllings Improshow.

Underholdningen er selvfølgelig også gratis, understreger Mads Bang Pedersen og tilføjer, at det kan være en god idé at komme i god tid, hvis man vil have en god plads at nyde showet fra.

Azzurra har lavet en særlig Costa del Nordkraft-platte med italienske specialiteter

Nye lækkerier

Før underholdningen om aftenen holder beachbaren altid åben en time før showstart. Onsdag og lørdag er der happy hour kl. 20 med gode tilbud på øl og sommerdrinks.

Som noget nyt kan du hos Restaurant Azzurra få lækkerier, som passer perfekt til en strandtur. Prøv for eksempel en platte med italienske specialiteter eller et dele-snackbræt med et udvalg af snacks og smagsprøver af øl, Somersby, Asti eller Prosecco. Du kan selvfølgelig også altid få lækker pasta og pizza hos Azzurra, som vandt prisen Byens Bedste Pizza ved dette års Aalborg Awards.

Følg med…

Hele programmet for Costa del Nordkraft findes på nordkraft.dk. Husk også at følge med på Facebook og Instagram.

Mad og drikke må ikke medbringes. Costa del Nordkraft åben hver dag i perioden 4. juli til 5. august. Der er altid gratis entré.

Hver torsdag viser Biffen solnedgangsfilm kl. 21.30. Kom i god tid – baren åbner 20.30. Se programmet på nordkraft.dk