Søde gaver til den søde juletid

Reklame

Blandede blomster

Annonce – Det kolde vejr har efterhånden fået et godt greb om Danmark, men de kølige måneder bringer mere med sig end blot lavere temperaturer. For inden vi ved det, bliver gaderne pyntet op med hyggelige lys, men butiksvinduerne bliver prydet med rød julepynt.

Med andre ord er det snart jul, og vi ved alle sammen, at den søde juletid også betyder hygge og masser af sociale arrangementer foruden den største begivenhed, som er selveste juleaften. Alt efter hvilke typer komsammener man er inviteret til, kan det være kutyme at medbringe en lille gave til værten eller værtinden.

Nogle gange kan det dog være svært at finde noget, som man med sikkerhed ved, vil falde i modtagers smag. I sådanne tilfælde kan man overveje at give vedkommende en dejlig gavekurv fyldt med lækkerier.

Den perfekte gave til aftenens vært(inde)

I stedet for at medbringe en æske chokolade købt i det lokale supermarked kan du kræse lidt mere for din vært eller værtinde ved at begave ham eller hende med en skøn gavekasse med lidt godt til ganen. Hvis du ikke har mod på eller tid til selv at gå ud og købe komponenter til en alletiders gavekurv, kan du med fordel begive dig hen til din lokale blomsterhandler. Blomsterbutikker er nemlig eksperter i at lave gavekurve, for blomster går godt i spænd med andre skønne ting som kvalitetschokolade, vin, specialøl, konfekt osv.

De fleste blomsterhandler hjælper også gerne med at sammensætte en helt unik kurv for dig, så du er sikker på, at din modtager får noget helt særligt. Denne løsning er ideel, hvis du kender din værts smagspræferencer, og du gerne vil give personen noget, som er tilpasset deres smagsløg.

Det lyder som en kliché, men de fleste mænd foretrækker øl over champagne, og hvis du ved, at aftenens vært også hører til i denne kategori – ja, så ved du, hvad floristen skal komme i gavekassen.

Julegaven til dem der har alt

En gavekurv er dog ikke kun ideel som værtsgave, men er også særdeles velegnet som julegave til dem, som har alt, og som ikke ønsker sig noget. Vi har sikkert alle sammen et familiemedlem eller en nær ven, som aldrig ønsker sig noget, og det skaber nogle udfordringer for os, som så gerne vil begave med noget rart.

Her kommer gavekurven ind som vores redning, for selv om man ikke ønsker sig noget, er der altid plads til lidt sødt og lækkert i maven. Og som tidligere skrevet kan du både købe færdiglavede gavekurve, men du kan også skræddersy din helt egen, så du får en unik kurv. Har du fået lyst til at se, hvad en luksusgavekurv kunne indeholde, kan du udforske sortimentet på Bloomit.

Bloomit er en odenseansk blomsterbutik, som dog leverer til hele Danmark via sin populære webshop. På shoppen finder du et stort udvalg af blomster og gavekurve, og mangler du lidt blomsterinspiration, kan du læse Bloomits blog, og hente ideer til din næste blomstergave. Bestil blomster online hos Bloomit.dk og glæd din modtager allerede i dag.